Antena Căutare

Basescu: Universitatile de stat au fost transformate in fabrici de diplome

Presedintele Traian Basescu a declarat, la scurt timp dupa promulgarea Legii Educatiei, ca aceasta noua formula pune in centru studentii, elevii si o educatie calitativa, in defavoarea promovarii clanurilor universitare. Seful statului considera ca actualul sistem de educatie are ca scop urcarea in functii de profesori a membrilor familiilor universitarilor.

Traian Basescu a mai mentionat ca aceasta noua lege va moderniza si scolile si asigura calitatea invatamantului predat in unitatile scolare.

Astfel, finantarea scolilor va fi acordata proportional cu numarul elevilor care studieaza in acea scoala, unitatile care ofera educatie proasta urmand a fi inchise.

Mai mult decat atat, presedintele a mai mentionat si de o schimbare radicala a sistemului universitar. Potrivit acestuia, acest nou sistem va promova valoarea si nu interesele clanurilor universitare, pentru ca studentii sa poata primi cea mai buna educatie, iar toate cadrele universitare tinere si capabile sa aibe aceleasi sanse la un post de profesor.

Partidul Romania Mare, evacuat din sediul central... Traian Basescu a promulgat Legea Educatiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x