Antena Căutare

Dosarul Sterling: Emil Boc a castigat procesul intentat de Calin Popescu Tariceanu

Premierul Emil Boc a castigat definitiv procesul cu fostul prim-ministru al Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, privin afirmatiile pe actualul sef al Guvernului le-ar fi facut referitor la dosarul "Sterling".

Tribunalul Bucuresti a respins, miercuri, ca nefondat recursul facut de Calin Popescu Tariceanu impotriva deciziei din iunie 2010 a Judecatoriei Sectorului 5, care de asemenea a respins actiunea facuta de fostul premier impotriva lui Emil Boc. Decizia nu mai poate fi contestata.

In 18 februarie 2009, Tariceanu anunta ca i-a actionat in judecata pe premierul Emil Boc si pe social-democratul Iulian Iancu, pentru afirmatiile lansate la televiziuni despre modul in care el a gestionat cazul Sterling, cerand daune in valoare de 100.000 de lei fiecaruia.

Calin Popescu Tariceanu l-a acuzat pe Emil Boc ca ar fi mintit si ca ar fi dat dovada de rea-credinta in declaratiile sale referitoare la hotararea de Guvern privind concesiunea catre Sterling Resources.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

VIDEO! Cum incearca PDL sa cumpere voturi in sectorul 3 al Capitalei: Inmormantari ieftine si gratuitati, pentru semnata... Cristian Preda nu exclude demisia din partid: Nu am fost niciodata pe placul "fesenistilor din PDL"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x