Antena Căutare

Emil Boc: "Nu s-a discutat concret despre inlocuirea mea"

"Nu s-a discutat concret despre inlocuirea mea", a declarat, marti, Emil Boc, dupa intalnirea cu grupurile parlamentare ale PDL la care a luat parte si seful statului. Premierul a mentionat ca discutiile s-au purtat in jurul posibilitatilor de relansare a increderii in Guvern.

"Nu s-a discutat direct aceasta varianta pentru ca nu este cazul. Nu a fost o asemenea discutie concreta in acest moment"



Premierul a mentionat ca, mai intai se va discuta la nivel politic, iar apoi urmeaza implementarea solutiei.

Traian Basescu s-a intalnit, marti, la Parlament, timp de doua ore, cu parlamentarii PDL. Dupa plecarea sefului statului, intalnirea de la Parlament a continuat. Incepand de duminica, seful statului a avut mai multe intalniri, la care au luat parte reprezentanti ai PDL la nivel local si central. De asemenea, seful statului s-a intalnit cu UDMR, UNPR si cu liderul grupului minoritatilor.

Potrivit unor surse democrat-liberale, ar fi fost luata in calcul posibilitatea inlocuirii premierului Emil Boc, o varianta, sustinuta de seful statului, fiind numirea unui premier independent. Presa a vehiculat mai multe nume in acest sens: Mugur Isarescu, Mihai Tanasescu, Cristian Popa, Calin Georgescu.

sursa:Antena3

Victor Ponta: "Flutur si Blejnar vor ajunge in curand la DNA"... Basescu nu il rastoarna inca pe Emil Boc: Speculatiile cu premierii sunt in afara problemei pana la alegerile din UDMR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x