Antena Căutare

Marcel Ciolacu, glumă neinspirată la inaugurarea unei săli polivalente din țară. Ce a putut să spună președintele PSD

Aflat la inaugurarea Sălii Polivalente din Bustrița, președintele PSD a făcut o declarație neinspirată care i-a uimit pe toți cei prezenți.

Marcel Ciolacu, glumă neinspirată la inaugurarea unei săli polivalente din țară. Ce a putut să spună președintele PSD Galerie
Aflat la inaugurarea Sălii Polivalente din Bustrița, președintele PSD a făcut o declarație neinspirată care i-a uimit pe toți cei prezenți. | Hepta

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a surprins pe toți cei din audiență, aflați la inaugurarea unei săli polivalente din Bistrița. Dorindu-și să facă o glumă, politicianul s-a referit la respectiva încăpere ca fiind casă mortuară. Deși mulți au rămas surprinși de spusele lui, Ciolacu a continuat să își țină discursul ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Marcel Ciolacu, glumă neinspirată la inaugurarea Sălii Polivalente din Bistrița

Evenimentula avut loc vineri, iar mai mulți miniștri, princare care și liderul PSD au mers la Bistrița, pentru inaugurarea Complexului Sportiv Polivalent, potrivit Hotnews.ro.

La un moment dat, în timpul discursului, el a spus că a „venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat”. Deși cei care îl ascultau, au ridicat din sprânceană la auzul declarațiilor politianului, Marcel Ciolacu a trecut peste ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Citește și: Canotorii de aur de la Campionatul European, ignorați de Ministerul Sportului la întoarcerea în țară. Cum se scuză Eduard Novak

Cu toate acestea, mai târziu, în timpul speech-ului el s-a referit la sala de la Bistrița ca fiind sală polivalentă.

„Astăzi am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat. Vorbim de o investiție de peste 27 de milioane de euro, o sală polivalentă de care vom beneficia cu toții în viață.

Ce este ieșit din toate clișeele a ceea ce se întâmplă acum în România este constructorul local si echipa sa, care au reușit în doi ani și jumătate să finalizeze un obiectiv de amploarea și complexitatea acestei săli polivalente”, a spus Marcel Ciolacu.

Videoclip-ul complet de la conferință, cu declarațiile surprinzătare ale lui Marcel Ciolacu, poate fi urmărit în finalul articolului.

Marcel Ciolacu susține că totul a fost doar o glumă, înțeleasă greșit

Inițial, președintele PSD nu a făcut niciun comentariu legat de ce a spus în cadrul conferinței, dar surse din cadrul partidului susțineau că a fost doar o glumă.

Mai mult, se pare că Ciolacu l-ar „atacat” astfel subtil pe un primar PNL din comuna Voiteg, Timiș, care într-adevăr a tăiat panglica la inaugurarea unei capele, pe care a spus că o va pune la dispoziția tuturor bisericilor de pe raza comunei, transmite Digi24.ro.

Totuși, luni, 15 august, intrebat ce a vrut să spună el a declarat că: „De acum încolo o să anunț când o să fac glume”.

Citește și: Ce averi au primii trei oameni din stat. Cine l-a depășit pe Președintele Klaus Iohannis la categoria venituri

La evenimentul de inaugurare a Sălii Polivalente de la Bistrița, alături de Marcel Ciolacu au mai fost prezenți Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, şi Vasile Dîncu, ministrul Apărării.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este și cu ce ocupă mama senatoarei Diana Ivanovici Șoșoacă. Femeia spune că fiica sa îi seamănă mult... Elena Udrea, mesaj din spatele gratiilor. „Mă gândesc să cer să fiu declarată nebună şi lipsită de discernământ”. Ce a t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x