Antena Căutare

Ordonanța de Urgență 13, reacții peste hotare! Jurnaliştii arabi de la Aljazeera au venit şi în România

Anunţul premierului Grindeanu de aseară se numără printe cele mai importante titluri în presa internaţională. Vestea că astăzi, în sedinţă de urgenţă a Guvernului, controversata Ordonanţă va fi abrogată a ajuns şi peste Ocean.

Anunţul premierului Grindeanu de aseară se numără printe cele mai importante titluri în presa internaţională. Vestea că astăzi, în sedinţă de urgenţă a Guvernului, controversata Ordonanţă va fi abrogată a ajuns şi peste Ocean.

La scurt timp după anunţul făcut de premierul Sorin Grindeanu, site-ul postului american CNN a scris că ordonanţa controversată va fi abrogată.

Prim-ministrul, Sorin Grindeanu, a spus că ordonanţa va fi abrogată duminică, în cadrul unei întâlniri cu cabinetul, după ce aproximativ 140.000 de oameni au protestat faţă de lege în apropierea Guvernului.

Nici presa din Spania nu a trecut cu vederea situaţia de la noi. Jurnaliştii cotidianului El Pais au publicat imediat un un articol după anunţul premierului Grindeanu.

Postul de televiziune britanic BBC a transmis în direct

După zile de proteste stradale intense, cele mai mari din istoria țării, de la căderea dictaturii comuniste în 1989, Guvernul român a revenit asupra deciziei privind decretul său dezincriminează anumite cazuri de corupție

Postul de televiziune britanic BBC a transmis în direct pe platforma Facebook de la protestul din Bucureşti.

Şi nu au fost singurii. Jurnaliştii arabi de la Aljazeera au venit şi ei în România pentru a relata evenimentele din ţară. Sute de mii de demonstratari s-au strâns în toată România, determinaţi să lupte împotriva încercării Guvernului de a slăbi legile de anticorupţie a ţării.

OUG de modificare a codurilor penale va fi abrogată, a anunţat, sâmbătă, premierul Sorin Grindeanu, care a precizat că va demara o consultare cu partidele pornind de la forma actuala a ordonanţei, exceptând pragul de 200.000 de lei prevăzut la abuzul în serviciu, pentru a o pune în acord cu deciziile Curţii Constituţionale.

Cătălin Tolontan, despre prestația lui Sorin Grindeanu: ”Un premier neconvingător într-un moment de criză al țării sale”... Biserica, alături de protestatari! Patriarhul Daniel îndeamnă la dialog, responsabilitate şi rugăciune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x