Antena Căutare

Victor Costache, din nou la Ministerul Sănătății! Fostul ministru, numit consilierul onorific al lui Nelu Tătaru

Fostul ministru al Sănătății, Victor Costache, a fost numit consilier onorific al actualului ministru al Sănătății, Nelu Tătaru.

Victor Costache, din nou la Ministerul Sănătății! Fostul ministru, numit consilierul onorific al lui Nelu Tătaru
Victor Costache, numit consilierul onorific al succesorului sau la Ministerul Sănătății | Gov.ro

Potrivit site-ului oficial al Ministerului Sănătății, numirea lui Victor Costache în funcția de consilier onorific al ministrului a fost făcută în data de 31 martie, adică la cinci zile după ce și-a dat demisia din funcția de ministru al Sănătății, în plină criză provocată de pandemia de coronavirus.

La anunțarea demisiei, Victor Costache a declarat că rămâne alături de Ministerul Sănătății dacă va fi nevoie de expertiza lui.

Citește și: S-a aflat adevăratul motiv! De ce a demisionat Victor Costache din funcția de ministru al Sănătății

„Sunt în primul rând medic, am depus un jurământ și niciodată nu abandonez și nu am abandonat un proiect. Voi rămâne în linia întâi în această criză, deci nu abandonez această criză, o voi relua ca medic și voi consilia echipa Ministerului Sănătății de câte ori va fi nevoie și voi rămâne în București cât este nevoie”, a spus Victor Costache.

„În niciun caz nu am părăsit corabia în timpul furtunii și rămân alături de echipa Ministerului Sănătății dacă va fi nevoie de expertiza mea”, a mai spus atunci Victor Costache.

Medicii care demisionează nu sunt de judecat, susține Orban: "România şi aşa duce lipsă de cadre medicale"... Uniunea Scriitorilor a solicitat decorarea post-mortem a lui Paul Goma. Preşedinţia respectă însă dorinţa scriitorului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x