S-a aflat adevăratul motiv! De ce a demisionat Victor Costache din funcția de ministru al Sănătății

Victor Costache și-a dat demisia din funcția de ministru al Sănătății, într-un moment în care România se confruntă cu o epidemie periculoasă de coronavirus. Care este adevăratul motiv al acestei decizii?

Într-un interviu recent, Victor Costache a dezvăluit care au fost motivele pentru care a luat această decizie.

"Aproape cinci luni de zile, Victor Costache a făcut parte din guvernul pe care îl conduc, am făcut echipa și împreună am luat o serie de decizii importante, benefice pentru sistemul medical. Regret demisia domnului ministru, pe de altă parte o înțeleg și îi mulțumesc pentru bună colaborare pe care am avut-o”, a declarant premierul Victor Orban în cadrul unei conferințe de presă de la Palatul Victoria, la scurt timp după ce Victor Costache a renunțat la funcția de ministru al Sănătății.

citește și: Când apare vaccinul împotriva coronavirusului! Răspunsul pe care toată omenirea îl așteaptă

Potrivit unor surse se pare că acest lucru a fost solicitat de Victor Orban.

S-a aflat adevăratul motiv! De ce a demisionat Victor Costache din funcția de ministru al Sănătății

Victor Costache, fostul ministru al Sănătății

Victor Costache, fostul ministru al Sănătății

DE CE A DEMISIONAT VICTOR COSTACHE

Într-un interviu acordat celor de la Antena 3, Victor Costache a făcut o serie de dezvăluiri incredibile. Potrivit acestuia, „unii miniștri mai și demisionează”, vorbind despre faptul că orice ministru face parte dintr-un cabinet și dintr-o echipă și poate ajunge la demisie.

A fost o decizie care s-a luat într-un anumit context despre care cred că se va povesti mai târziu. Important este de știut că în primul rând sunt medic, am depus un jurământ și niciodată, dacă vă uitați retrospectiv în cariera mea, nu am părăsit un proiect pe care l-am început. Așa că voi continua cu toate puterile să rămân în prima linie, nu-mi voi abandona echipa, pacienții și țara și mă veți vedea în prima linie a acestei crize. Mă voi întoarce la pacienții mei și voi rămâne alături de echipa Ministerului Sănătății atâta timp cât se va dori lucrul acesta”

Întrebat dacă va mai rămâne active în viața politică, Victor Costache a declarant că nu știe deocamdată, dar preferă acum să rămână implicat în soluționarea crizei din România.

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea celor de la Antena 3 ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri