Antena Căutare

Sfaturi utile care te fac să arăți ca un fotograf profesionist

Eşti în concediu sau poate doar ai ieşit în oraş sau la plimbare cu prietenii şi vrei să faci câteva fotografii să le urci pe Facebook sau Instagram? Ai fost dezamăgit de calitatea imaginilor surprinse cu camera pusă pe automat? Fotografierea pare a fi o acțiune destul de ușoară pentru mulți dintre noi, dar atunci când vorbim de profesionalism este nevoie să știti niște trucuri pentru a realiza poze profi fără a avea o mare experiență.

Eşti în concediu sau poate doar ai ieşit în oraş sau la plimbare cu prietenii şi vrei să faci câteva fotografii să le urci pe Facebook sau Instagram? Ai fost dezamăgit de calitatea imaginilor surprinse cu camera pusă pe automat?

Fotografierea pare a fi o acțiune destul de ușoară pentru mulți dintre noi, dar atunci când vorbim de profesionalism este nevoie să știti niște trucuri pentru a realiza poze profi fără a avea o mare experiență.

Dacă vreți să faceți o poză afară trebuie să stați neapărat cu spatele la soare, astfel încât lumina să bată pe personajul fotografiat.

Capturarea unui subiect interesant este de obicei partea cea mai simplă a fotografiei. Chiar și începătorii știu că unele lucruri sunt mai interesante într-o fotografie decât altele. Subiectul pus într-un cadru neutru va atrage atenția și aprecierea celorlalți.

Starea de spirit este un aspect des trecut cu vederea de fotografi, dar de fapt este un mod excelent de a învăța să faci o fotografie cu impact mai puternic. Să îți pui mereu întrebarea “Ce stare de spirit va transmite această fotografie?” Vei recunoaște că expresia feței nu transmite nimic și vei schimba lucruri pentru o poză cât mai reușită.

Dacă cunoașteți o parte dintre aceste trucuri, atunci fotografiile pe care le realizați sunt tot mai apropiate de cele ale fotografilor profesionaliști. Tot ce aveți nevoie acum este un aparat profesional și inspirație. Îți venim în ajutor cu o gamă largă de camere foto pe care le poți găsi doar printre anunțurile de pe Lajumate.ro. Am pregătit pentru tine peste 2500 de aparate cu prețuri începând de la 50 de lei

Zece lucruri dezvaluite la 13 ani de la ultimul zbor Concorde.... Black Friday 2016: Ai vazut promoțiile și ofertele de Black Friday în România?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x