Antena Căutare

A ascuns o cameră video în baie, ca să își prindă soția cu amantul! Ce a urmat l-a lăsat mască

Un bărbat din Brăila a ascuns o cameră video în baia socrilor lui, deoarece bănuia că soția lui îl înșală în acel loc. Ce a urmat, însă, după ce a intrat soacra lui la toaletă, l-a luat prin surprindere.

Un bărbat din Brăila a ascuns o cameră video în baia socrilor lui, deoarece bănuia că soția lui îl înșală în acel loc. Ce a urmat, însă, după ce a intrat soacra lui la toaletă, l-a luat prin surprindere.

Soacra bărbatului care a ascuns camera video în baie a descoperit repede dispozitivul și a sesizat poliția.

„Cercetările efectuate au scos la iveală faptul că dispozitivul fusese montat de ginerele femeii, care bănuia că soţia sa are o relaţie extraconjugală şi că foloseşte în acest scop respectiva locuinţă. Riscă până la 5 ani de pușcărie. Ceea ce nu a avut în vedere bărbatul, însă, a fost faptul că în acest mod încalcă dreptul la viaţă privată al tuturor locatarilor casei, drept ocrotit şi prin legea penală”, a declarat subinspectorul Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Săvârşirea fără drept a unor fapte precum fotografierea, captarea de imagini, ascultarea cu mijloace tehnice ori înregistrarea audio – video a unei persoane aflate într-o locuinţă sau a unei convorbiri private, constituie infracţiunea de violare a vieţii private, prevăzută de art. 226 Cod penal.

Bărbatul care a ascuns camera video în baie riscă acum o amendă sau chiar de la o lună la 6 luni de închisoare.

Pedeapsa este mai aspră în cazul celor care plasează fără drept în locuinţa unei persoane mijloace tehnice de înregistrare audio sau video, respectiv închisoarea de la 1 la 5 ani.

Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat! Accident teribil în Olt - Video... Rugăciunea părintelui Arsenie Boca ce face minuni în postul Paștelui! Rostește aceste cuvinte ca să scapi de necazuri și...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x