Antena Căutare

A fost la un pas de o mare tragedie! O fetiță de 14 ani s-a trezit din morți chiar înainte de a i se preleva organele

O fetiță de 14 ani a fost la un pas de o moarte în chinuri.

O fetiță de 14 ani a fost la un pas de o moarte în chinuri.

Abigail Kopf a ajuns la spital într-o stare extrem de gravă. iar medicii au încercat din răsputeri să o aducă în simțiri. După două ore în care i s-au făcut manevrele de resuscitare, doctorii s-au declarat învinși și au anunțat părinții fetiței că din cauza rănilor extrem de grave pe care le suferise şi a complicaţiilor pe care le-ar fi implicat procedurile drastice la care ar fi urmat să se apeleze pentru a o ţine în viaţă, exista posibilitatea ca fetiţa să intre în moarte cerebrală.

Mama lui Abigail, într-un moment de disperare, i-a cerut fetei, în lacrimi, să-i strângă mâna dacă auzea ce vorbeşte. Brusc, fetiţa i-a strâns uşor mâna. Medicul i-a cerut să ridice un deget dacă înţelegea ce se vorbeşte în jurul său. Imediat, fetiţa a ridicat două degete şi, în secunda următoare, medicii au decis să o ducă la sala de operaţie.

Gestul mamei a venit în cel mai bun moment, deoarece familia îşi dăduse deja acordul ca, în cazul în care fetiţa nu dădea niciun semn de viaţă, să i se preleveze organele pentru a fi donate.

Din fericire, copila a fost salvată la timp.

Din 4 martie nu se mai deschid dosare de daună pentru anumiți clienți!... Trebuie să dăm ceasul înainte! Când se schimbă ORA şi cum ne AFECTEAZĂ asta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x