Antena Căutare

ADMITERE LICEU 2018 EDU.RO. NOTE DEZASTRUOASE: Vaslui: Niciun loc ocupat la o specializare. Bacău: Elevă repartizată cu media 1,89

La opt specializări de la diferite licee din judeţul Vaslui, ultima medie de intrare este mai mică de 3.00, în timp ce la Colegiului Tehnic Zorleni nu s-a ocupat niciunul din cele 28 de locuri de la specializarea Industrie Alimentară. Cea mai bună unitate din judeţ este Liceul Mihai Kogălniceanu, cu ultima medie de admitere 9.22.

La opt specializări de la diferite licee din judeţul Vaslui, ultima medie de intrare este mai mică de 3.00, în timp ce la Colegiului Tehnic Zorleni nu s-a ocupat niciunul din cele 28 de locuri de la specializarea Industrie Alimentară. Cea mai bună unitate din judeţ este Liceul Mihai Kogălniceanu, cu ultima medie de admitere 9.22.

Cea mai mică medie de intrare la admitere în judeţul Vaslui este 2,11, candidatul care a obţinut-o fiind repartizat la Liceul Tehnologic Petru Rareş din Bârlad.

La Liceul Tehnologic ”Ion Mincu” din municipiul Vaslui, ultima medie de admitere la specializarea Mecanică este 2.18, la alte patru specializări de la diferite licee din judeţ ultima medie fiind de asemenea sub 3.00.

VEZI REPARTIZAREA PE JUDEŢE AICI!

La Colegiul Tehnic din Zorleni, nu s-a ocupat niciun loc din cele 28 scoase la concurs la specializarea Industrie Alimentară.

La un singur liceu din Vaslui, ultima medie de admitere a fost peste 9.00. Este vorba despre Liceul Mihai Kogălniceanu, specializarea Matematică Informatică, unde ultima medie este 9.22.

CEA MAI MICA NOTA LA ADMITERE LICEU 2018:

O elevă din judeţul Bacău a fost repartizată cu media 1,89 la un colegiu din localitatea Buhuşi. Ea a obţinut nota 1 la ambele probe ale Evaluării Naţionale. Rezultatele cele mai bune s-au înregistrat la Colegiul ”Gheorghe Vrănceanu”, ultima medie de admitere fiind 9,17.

Cea mai mică medie de admitere din judeţul Bacău s-a înregistrat la Colegiul Tehnic ”Ion Borcea” din Buhuşi, fiind obţinută de o elevă care a urmat cursurile şcolii din localitatea Valea lui Ion. Ea a fost notată cu 1.00 la ambele probe ale Evaluării Naţionale, iar în final a obţinut media 1,89.

În total, la 37 de specializări de la diferite licee din judeţ, ultima medie de admitere a fost sub 5.00.

Dolj: 15 elevi au fost admişi la liceu cu media generală 10; opt candidaţi au rămas nerepartizaţi​

Cincisprezece elevi din judeţul Dolj au fost admişi la liceu cu media 10, iar la polul opus 56 de elevi au intrat la liceu cu medii între 2.02 şi 2.99. Opt candidaţi, toţi din judeţul Dolj, nu au fost repartizaţi, trei dintre ei având medii peste 6, iar unul având media 1.80.

Tulcea: Doi elevi au intrat la liceu cu media 10; cea mai mică medie de admitere – 2.15

Doi elevi au obţinut media de admitere 10 în judeţul Tulcea, în timp ce cea mai mică medie cu care un elev a fost admis este de 2.15. Nouă candidaţi nu au fost repartizaţi, ei având medii cuprintre între 4.02 şi 6.30

O bandă de hoți a făcut RAVAGII în Timiș! Un om de afaceri a rămas fără avere! Prejudiciul este URIAȘ... GATA cu tichetele de vacanță de la anul! Ce vor primi bugetarii în schimb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x