Antena Căutare

Un nou posibil focar de Covid-19 în România, la 80 km de Capitală! O asistentă din Ploiești ar fi infectat 45 de cadre medicale

O asistentă a fost confirmată pozitiv, iar alte 45 de cadre medicale sunt în izolare în Ploieşti, orașul care ar putea deveni un nou focar de Covid-19, în România.

Direcţia de Sănătate Publică va face o anchetă pentru a ţine sub control situaţia, anunță reprezentanții locali, după ce la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului din Ploiești este în pericol de a fi închisă.

Citește și: Noi simptome ale coronavirusului, recunoscute oficial! Sunt la fel de alarmante ca febra, tusea și dificultățile de respirație!

Cele mai multe cazuri de Covid-19, în Suceava și București

Cele mai multe cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus s-au înregistrat până în prezent în judeţul Suceava - 2.650 şi Bucureşti - 1.190.

Un număr de 303 de noi cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus au fost înregistrate în România de la ultima informare, ajungându-se astfel la un total de 11.339 îmbolnăviri, a anunţat, luni, Grupul de Comunicare Strategică.

Citește și: Una dintre primele persoane vaccinate împotriva noului coronavirus, declarație uluitoare! Ce s-a întâmplat cu ea. „Vă rog, opriți-vă!” - FOTO

Dintre persoanele infectate, 3.141 au fost declarate vindecate şi externate. La terapie intensivă sunt internaţi 227 de pacienţi. Potrivit sursei citate, 631 persoane diagnosticate cu COVID-19 au murit.

Aparat care poate face aproape 2.000 de teste pentru coronavirus zilnic, primit ca donaţie de Spitalul Judeţean din Deva... Costel Alexe: Guvernul îşi propune ca pădurile din parcurile naţionale să fie cuprinse doar în zonă de strictă protecţie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x