Antena Căutare

Una dintre primele persoane vaccinate împotriva noului coronavirus, declarație uluitoare! Ce s-a întâmplat cu ea. „Vă rog, opriți-vă!” - FOTO

Una dintre primele persoane vaccinate împotriva noului coronavirus, care s-a oferit să devină cobai în acest experiment realizat în lupta cu COVID-19, a făcut o declarație uluitoare, ce face înconjurul internetului.

Una dintre primele persoane vaccinate împotriva noului coronavirus, declarație uluitoare! Ce s-a întâmplat cu ea. „Vă rog, opriți-vă!” - FOTO Galerie
Una dintre primele persoane vaccinate împotriva coronavirusului, declarație uluitoare! Ce s-a întâmplat cu ea. „Vă rog, opriți-vă!”

Doctorul Elisa Granato, specialist în microbiologie, de la Universitatea din Oxford, a primit joi vaccinul împotriva noului coronavirus, într-un experiment menit să găsească soluția pentru imunizarea oamenilor în fața COVID-19.

După ce Elisa Granato a fost vaccinată împotriva coronavirusului, în cadrul unui grup de 800 de voluntari, a început să apară, pe rețelele de socializare, zvonul că, în urma injectării substanței, femeia a murit.

Doi medici s-au trezit bronzați din cap până-n picioare, fără să fi stat la plajă! Unul dintre ei: „Când am aflat ce mi s-a întâmplat, m-am speriat!” – FOTO

După ce a aflat de existența acestui zvon, doctorul Elisa Granato a publicat un mesaj, duminică, pe Twitter.

Mesajul doctorului Elisa Granato, una dintre primele persoane care au fost vaccinate împotriva noului coronavirus

Doctorul Elisa Granato a publicat un mesaj cu ironie, asigurând pe toată lumea că este în viață și că se simte bine.

„Nu se compară nimic cu momentul în care te trezești cu o știre falsă ce îți anunță moartea. Sunt bine! Vă rog, nu distribuiți acest articol fals. Nu îi dați atenție!”, a scris ea.

Una dintre primele persoane vaccinate împotriva noului coronavirus, declarație uluitoare! Ce s-a întâmplat cu ea. „Vă rog, opriți-vă!” - FOTO

Mesjajul publicat de doctorul Elisa Granato

În plus, doctorul Elisa Granato a publicat o fotografie cu o pisică, precizând: „În loc să faceți asta, mai bine luați o pisică simpatică!”.

„Mama, nu are rost! Nu mă mai întorc acasă!”. Fiul unui doctor, bolnav de COVID-19, într-un clip sfâșietor! „Mi-am văzut puiul luptând pentru fiecare gură de aer!” VIDEO​

Doctorul Elisa Granato a explicat că s-a oferit „cobai” în testarea unui vaccin împotriva noului coronavirus deoarece este și ea „om de știință”. Întrucât ea nu studiază virusuri, a considerat că aceasta a fost singura modalitate în care a putut sprijini eforturile în combaterea COVID-19.

Cercetătorii speră ca un vaccin împotriva noului coronavirus să fie gata de distribuit lumii, începând din luna septembrie.

În cadrul testărilor făcute la Oxford, pentru găsirea unui vaccin împotriva noului coronavirus, dintre cei 800 de voluntari, 400 au fost in injectați cu o substanță împotriva COVID-19, iar ceilalți cu un vaccin împotriva meningitei. Peste două luni, datele vor fi comparate.

Numărul cazurilor de Covid-19 a crescut în Germania cu peste 1.000. Totalul deceselor a ajuns la 5.750... Bilanţul covid-19 în SUA creşte cu 1.330 de morţi la 54.841 de decese şi la 964.937 de contaminări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x