Antena Căutare

Anunţul de ULTIMĂ ORĂ făcut de METEOROLOGI: Se întorc PLOILE şi NINSORILE! Care sunt zonele vizate

Chiar dacă primăvara a sosit din punct de vedere calendaristic, temperaturile din termometre nu vor urca în zilele următoare, căci sunt anunţate precipitaţii.

Chiar dacă primăvara a sosit din punct de vedere calendaristic, temperaturile din termometre nu vor urca în zilele următoare, căci sunt anunţate precipitaţii.

În urmă cu puţin timp, meteorologii au anunţat că începând cu luni seară, se vor înregistra precipitaţii în vestul ţării, care se vor extinde în toată ţara.
Astfel, se vor semnala ploi, ce vor avea şi caracter de aversă, iar în vest şi nord-vest cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 15 - 20 l/mp.

În Maramureş, nordul Moldovei şi estul Transilvaniei vor fi precipitaţii mixte, iar în zona montană vor predomina ninsorile, care pe creste vor fi temporar viscolite.

Marţi, 3 martie, însă, vântul se va intensifica temporar în majoritatea zonelor, la rafală vitezele vor depăşi local 50 km/h, iar la munte, în special în Munţii Banatului şi pe va crestele Carpaţilor Meridionali sufla tare, cu peste 70 km/h.

Ministrul Apărării a făcut anunţul! Adevărul despre recrutarea tinerilor în armată... VREAU SĂ AJUT - Daria are nevoie de viață, NOI o putem ajuta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x