Antena Căutare

Secret dezvăluit! Arsenie Boca și rugăciune ce îți schimbă viața total! Efectele se văd imediat

Părintele Arsenie Boca a lăsat creștinilor nu doar numeroase învățăminte, ci și rugăciuni extrem de puternice, ce te pot scăpa de necazuri, de boli, de supărări și de ghinion! Care este cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca, ce îți schimbă imediat viața?

Secret dezvăluit! Arsenie Boca și rugăciune ce îți schimbă viața total! Efectele se văd imediat Galerie
Arsenie Boca a lăsat creștinilor numeroase rugăciuni și învățăminte prețioase

Dacă simți că ai parte de boli, de necazuri, de supărări sau de ghinioane atunci cu siguranță trebuie să rostești cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca, ce poate să îți schimbe complet viața.

Nu trebuie să faci nimic special, ci doar să rostești cuvintele lăsate drept rugăciune de iertare de către Arsenie Boca!

Se spune că cel mai important lucru pe care trebuie să-l facă creștinii este să ierte dacă doresc ca la rândul lor să fie iertați. Iată mai jos cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca prin care ceri iertare și prin care viața ta se poate schimba radical!

Rugăciunea Arsenie Boca care îți schimbă viața

„Iartă-mă, Doamne pentru tot ce puteam să văd și nu am văzut! Pentru tot ce puteam să aud și nu am auzit! Pentru tot ce puteam să simt și nu am simțit! Pentru tot ce aș fi putut să înțeleg și nu am înțeles! Pentru tot ce puteam să conștientizez și nu am conștientizat! Pentru iertarea pe care aș fi putut să o dau și nu am dat-o!

Secret dezvăluit! Arsenie Boca și rugăciune ce îți schimbă viața total! Efectele se văd imediat

Arsenie Boca a lăsat creștinilor numeroase rugăciuni și învățăminte prețioase

Arsenie Boca a lăsat creștinilor numeroase rugăciuni și învățăminte prețioase

Pentru bucuria pe care aș fi putut să o trăiesc și nu am trăit-o! Pentru Lumina pe care aș fi putut să o primesc și nu am primit-o! Pentru viața pe care aș fi putut să o ocrotesc și nu am ocrotit-o! Pentru visele pe care mi le-aș fi putut împlini și nu le-am împlinit! Pentru necunoscutul în care aș fi putut să pășesc și din teamă nu am îndrăznit să pășesc! Pentru iubirea pe care aș fi putut să o exprim și nu am exprimat-o! Pentru tot ce puteam să creez bun și frumos și nu am creat pentru gloria Ta, Doamne și a Împărăției Tale Divine!

Rugăciune Arsenie Boca. Pentru tot ce știu și nu știu că am greșit, pe Tine, Doamne, care ești Mila și Iubirea infinită, Te rog, iartă-mă și mă îmbracă cu nesfârșita Ta Iubire și Lumină!

Îți mulțumesc, Doamne pentru toată frumusețea pe care am văzut-o izvorând din Tine ! Pentru muzica tăcută a Inimii Tale, pe care mi-ai dezvăluit-o auzului! Pentru tot ce am simțit bun și minunat în viata mea! Pentru tot ce prin harul Tău am înțeles! Pentru lumina pe care am sorbit-o în adâncul meu! Pentru iertarea pe care dăruind-o, am dobândit pace! Pentru bucuria fiecărei clipe trăite în Tine, Doamne! Pentru toate cadourile spirituale care mi-au îmbogățit ființa! Pentru viata mea, care e a Ta, o mică parte a simfoniei existenței! Pentru visele care au prins formă prin armonia iubirii Tale pentru mine! Pentru necunoscutul în care am pășit plin de curaj, regăsindu-Te! Pentru iubirea copleșitoare cu care mă dezmierzi clipă de clipă! Pentru tot ce am creat prin Tine bun și frumos, aducând cu umilință laudă Împărăției Tale divine!

Dumnezeu, Tatăl nostru, plimbându-se prin casa mea îmi va lua toate grijile și va vindeca toate bolile mele și ale familiei mele în Numele lui Iisus, Amin!”

Sursa: ortodoxia.ro

Momente horror! Un bărbat din Timișoara a pătruns în toaleta fetelor dintr-o școală! Ce a urmat... Salariu de 1.000 de euro și program flexibil pentru anumiți români! Ce trebuie să faci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x