Antena Căutare

Badea: "Daca furnizorii de cablu ar putea fi schimbati din telecomanda, RCS ar avea o mare problema"

Mircea Badea comenteaza in stilul sau caracteristic practicile necomerciale ale companiei RCS&RDS, care a retras de pe platforma de satelit Digi, in mod abuziv, posturile Intact Media Group.

Badea a punctat faptul ca schimbarea furnizorului de cablu este un proces mai complex.

"Deci cine avea farfurie din aia nu mai prinde. [...] La televizor e simplu dureaza secunde, cand vorbim de un furnizor de cablu de farfurii din astea e mult mai complicat. Pentru ca am semnat deja un contract, pentru ca am dat deja niste bani, in unele zone exista monopol", a spus acesta.

Realizatorul spune astfel ca daca furnizorii de cablu s-ar schimba atat de simplu ca posturile de televiziune, de pe telecomanda, RCS RDS ar avea o problema, pentru ca foarte multi ar vrea sa se mute la un alt furnizor.

"Eu cred ca operatorii daca nu ar fi avut Antenele multa lume nu ar fi semnat, pentru ca vor sa se uite la Antene. [...] Daca furnizorii de cablu ar putea fi schimbati din telecomanda, RCS ar avea o mare problema. M-a intrebat cineva?! Bine, poate nu te uitai la Antene, dar faptul ca ei iti iau vreo 4 posturi fara sa te intrebe, pai stai ma putin da m-ai intrebat si pe mine?!", s-a intrebat retoric realizatorul.

Foto: A1.ro

Bataie in trafic la Barlad intre 4 barbati: 2 retinuti... Un strand din Marghita de 1,5 milioane de euro exista doar in fotografii trucate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x