Antena Căutare

Bărbatul mort în Piața Constituției fusese plătit cu o sută de euro ca să ia parte la scandal! Tânărul de 30 de ani era beat criță în momentul încăierării

Bărbatul care și-a pierdut viața în urma răfuielii violente din Piața Constituției fusese plătit pentru a lua parte la încăierare. Mai mult de atât, în momentul scandalului, el era beat criță. 

Bărbatul care și-a pierdut viața în urma răfuielii violente din Piața Constituției fusese plătit pentru a lua parte la încăierare. Mai mult de atât, în momentul scandalului, el era beat criță.

Potrivit Digi 24, bărbatul care și-a pierdut viața în urma scandalului din fața Parlamentului fusese adus la București de liderul bătăușilor din Giurgiu, care l-a plătit cu o sută de euro.

Citește și: S-a aflat motivul! De ce a izbucnit bătaia din Piața Constituției, unde a murit un tânăr împușcat: „Nu s-au înțeles la...”

Mai mult de atât, s-a aflat și motivul scandalului. Se pare că totul a pornit de la doi proxeneți, unul din București, celălalt din Giurgiu, care aveau de împărțit o sumă de bani pentru că amândoi exploataseră sexual aceeași femeie. Cei doi au stabilit să se întâlnească în Piața Constituției, însă proxenetul din Capitală a venit însoțit de cel puțin 30 de bărbați care să-i sară în ajutor, în timp ce cel din Giurgiu, care era singur.

Înainte să se întâlnească cu rivalul său, însă, bărbatul a apelat la niște oameni care-i datorau banii și le-a dat câte 100 de euro ca să vină la București, să participe la încăierare. Deși fiecare dintre ei a sperat că lucrurile nu vor degenera, atunci când s-au văzut față în față s-au luat la bătaie.

Citește și: Crima din Piața Constituției: Surpriză uriașă! Cine a fost chemat la audieri

În doar un minut, bărbatul de 30 de ani, care era beat criță, s-a stins din viață după ce cinci bărbați s-au năpustit asupra lui cu bâte și cuțite.

În momentul de față cinci bărbați se află în închisoare pentru că l-au lovit pe bărbatul de 30 de ani până a murit. De asemenea, un al om este în spatele gratiilor după ce l-a rănit pe celălalt bărbat care a fost implicat în bătaie, potrivit sursei citate.

Manuela împlinise 52 de ani o zi înainte de a muri. Premoniția profesoarei din Huși până să plece la drum e cutremurătoa... Cutremur în România, marți dimineață! Ce magnitudine a avut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x