Antena Căutare

S-a aflat motivul! De ce a izbucnit bătaia din Piața Constituției, unde a murit un tânăr împușcat: „Nu s-au înțeles la...”

Scandal fără precedent în centrul Capitalei, chiar în faţa Palatului Parlamentului! Zeci de indivizi s-au bătut cu bâte şi topoare, în Piaţa Constituţiei. Un bărbat de 30 de ani a murit împuşcat în timpul încăierării sângeroase.

Scandal fără precedent în centrul Capitalei, chiar în faţa Palatului Parlamentului! Zeci de indivizi s-au bătut cu bâte şi topoare, în Piaţa Constituţiei. Un bărbat de 30 de ani a murit împuşcat în timpul încăierării sângeroase.

Cel mai probabil, totul a pornit de la o reglare de conturi. Spre dimineaţă, cei implicaţi în scandal au ajuns la poliţia Capitalei, pentru audieri.

Seară de seară, în Piața Constituției se adună numeroase mașini și pasionații de viteză și de cascadorii la volan se iau la întrecere. Totuși, în acest weekend, oamenii din zonă au asistat la scene sângeroase.

Un scandal izbucnit brusc s-a soldat chiar cu moartea unui tânăr, după ce acesta a fost împușcat.

S-a aflat motivul! De ce a izbucnit bătaia din Piața Constituției, unde a murit un tânăr împușcat: „Nu s-au înțeles la...”

În cursul zilei de luni a fost dezvăluit și motivul care a stat la baza acestei răfuieli.

Iulian Surugiu, liderul Sindicatului Agenţilor de Poliţie, a dezvăluit că bătaia din Piața Constituției cu săbii și bâte a pornit de la o neînțelegere cauzată de prețul unor persoane traficate în străinătate!

"Două bande rivale au stabilit acolo să se întâlnească să vorbească despre prețul unor persoane traficate în Germania. Nu s-au înțeles și a ieșit ce a ieșit! Nu e vina poliției, care avea patrulă în zonă, cum are de obicei, doar că situația a fost disproporționată", a declarat Surugiu, la România TV.

Teodora a plecat la îngeri! Fiica preotului Florin Stamate s-a stins din viață, după o lungă suferință: „A dat fiecărui ... Anunțul este oficial! Magistrala 5 a metroului din Drumul Taberei va fi inaugurată de Crăciun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x