Antena Căutare

Capricornii ar fi bine să nu ia decizii importante astăzi. Horoscopul zilei, 28 octombrie

Berbecii vor avea o zi plină de surprize! Plăcute, bineînţeles, iar asta va stârni invidia celor din jur. Însă nativii din această zodie, nu-şi vor bate capul cu această problemă.

Berbecii vor avea o zi plină de surprize! Plăcute, bineînţeles, iar asta va stârni invidia celor din jur. Însă nativii din această zodie, nu-şi vor bate capul cu această problemă.

Taurii trec printr-o perioadă minunată în relaţia sentimentală. De-ar fi la fel şi la serviciu. Poate o mică vacanţă îi va ajuta să-şi pună gândurile în ordine şi să-şi uimească din nou şefii.

Nu puneţi bază pe Nativii Gemeni astăzi! Nu că n-ar vrea să vă ajute, dar nu le stă mintea la treabă. De vină pentru asta e persoana iubită.

În schimb, foarte greu veţi reuşi să vă certaţi cu Racii astăzi. Sunt foarte aşezaţi, calmi şi au capacitatea de a înţelege pe toată lumea.

Multe persoane vorbesc mult, promit că întorc lumea pe dos, însă în final, nu se întâmplă nimic. Ei bine, azi, Leii nu se încadrează în această categorie. Sunt oamenii faptelor, tac şi le fac.

Ar trebui să le spună cineva Nativilor Fecioară că mai e puţin şi vine weekend-ul. E adevărat, sunt foarte presaţi la locul de muncă, însă vor avea timp să-şi încarce bateriile.

Cei mai câştigaţi sunt Nativii Balanţă. În această seară, sunt invitaţi la un eveniment cu multă lume. Aşa că ar fi bine să-şi aleagă cu grijă vorbele, gesturile şi bineînţeles, ţinuta vestimentară.

Scorpionii se vor lăsa conduşi de emoţii astăzi. Dacă îi vedeţi că încep să ridice tonul, mai bine îi lăsaţi în pace. Nu va fi chip să vă înţelegeţi cu ei.

Săgetătorii ar trebui să-şi exprime mai mult sentimentele faţă de persoana iubită. Nu, nu vor dispărea problemele, însă cu o atitudine iubitoare, vor avea mereu de câştigat.

Capricornii nu au o stare bună şi ar fi bine să nu ia decizii importante astăzi. Noroc că vine weekend-ul. E un motiv destul de bun să zâmbim, nu?

Vărsatorii reuşesc, în sfârşit, să cucerească persoana care le atrage atenţia de ceva vreme. Este o veste bună, asta doar în cazul în care nu sunt într-o relaţie.

Nativii Peşti sunt nerăbdători şi tânjesc după o schimbare, dar nici ei nu ştiu ce anume. Răbdarea şi comunicarea îi pot ajuta să descopere de ce au nevoie.

Anunţul făcut de meteorologi! Când vin ninsorile în România... RCA-ul, mai mare pentru șoferii din provincie! Guvernul a afişat grila completă de preţuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x