Antena Căutare

Care este schema de tratament folosită la bolnavii cu Covid-19. Dr. Virgil Musta: "Fiecare medicament are și efecte toxice"

Dr. Virgil Musta, medic primar boli infecţioase la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara, a vorbit la Antena 3 despre schema de tratament folosită la bolnavii cu COVID - 19.

„Am avut norocul ca pacienții cu care ne-am confruntat până acum să fie relativ tineri, fără boli grave, și cu o simptomatologie minoră sau chiar asimptomatici. Este o schemă terapeutică studiată în lume(...).

Deocamdată nu există o schemă națională de terapie, fiecare dintre cele șapte centre din România are protocoale proprii”, a spus medicul Virgil Musta.

Citește și:

„Mama a murit ieri, tata, acum o săptămână. Am ajuns un bolnav fără salariu”. Mărturii sfâșietoare din orașul în care coronavirusul a omorât în fiecare familie

„Nu este bine să facem automedicație. Fiecare medicament are și efecte toxice.

Fiecare medicament poate produce imunodepresie care să conteze în evoluția infecției virale”, a adăugat dr. Virgil Musta, la Antena 3.

Alertă în Călărași! O persoană întoarsă din Anglia nu a respectat izolarea la domiciliu. Ulterior, a fost confirmată cu ... Valentin este asistent medical în Milano și zilnic ia contact cu pacienți: „Nu știm ce găsim! Poate fi o familie care s-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x