Antena Căutare

Ce a putut să pătească o femeie după o operație estetică în Turcia. A povestit chinul greu de imaginat

O femeie, mamă a trei copii, a dezvăluit cum a rămas cu o gaură imensă în spate după o intervenție chirurgicală ratată în Turcia. 

femeie care plange imbracata intr-un tricou alb
O femeie, mamă a trei copii, a dezvăluit cum a rămas cu o gaură imensă în spate după o intervenție chirurgicală ratată în Turcia. | Shutterstock.com

Samantha Price, în vârstă de 49 de ani, a ales să facă o operație de abdominoplastie și una pentru eliminarea excesului de piele de pe spate, după ce a slăbit câteva zeci de kilograme.

Ce a putut să pătească o femeie după o operație estetică în Turcia. A povestit chinul greu de imaginat

Samantha se aștepta ca intervențiile să îi redea încrederea în sine și să o ajute să arate mai bine. Nu se aștepta să trăiască un coșmar, care să o facă să ”vrea să moară”.

Samantha a rămas traumatizată în urma operațiilor și are de plătit o factură de 18.000 de lire sterline, în ciuda faptului că a fost mutilată.

După operația inițială, ea a avut nevoie de alte cinci operații în doar șase luni, necesitând treisprezece transfuzii de sânge și trei grefe de piele.

Citește și: Câți bani a pierdut Mark Zuckerberg în cele două ore cât Facebook a fost picat. Suma e uriașă

După ce fiecare operație a eșuat, a fost nevoită să fie tratată în Marea Britanie. ”Chirurgul refuză să-și asume orice responsabilitate pentru că m-a făcut praf. Aș fi putut muri acolo. Acum vreau ca și alții care se gândesc să se opereze să se documenteze.

Mărturisirile șocante ale femeii. Ce îi spunea medicul

Femeia, care acum cântărește 114 kg, s-a luptat toată viața cu greutatea sa. Când a reușit să dea kilograme bune jos, a rămas cu exces de piele.

”Când am văzut cum slăbesc, m-am simțit extraordinar. Aveam 110 kilograme și purtam mărimea 20”, a mărturisit femeia.

Dar, după aproape zece ani, în 2006, banda gastrică nu a mai ținut, așa că a fost supusă unei operații de bypass, care a costat 10.000 de lire sterline.

Operația nu a avut succes și a început din nou să ia în greutate, ajungând la 140 kilograme în 4 ani. "Anii au trecut și nici un fel de exerciții fizice sau de alimentație sănătoasă nu au făcut vreo diferență. Iar după ce am născut cel de-al treilea copil, uram cantitatea uriașă de piele în exces care îmi rămăsese pe burtă. Uram felul în care arătam. Eram prea jenată chiar și pentru a mă dezbrăca în fața soțului meu.", povestește ea.

Așa a decis să se opereze în Turcia, la recomandarea unei prietene, și după ce medicii din Marea Britanie au refuzat-o din cauza IMC-ul de peste 33.

Chirurgul turc i-a cerut Samanthei 5.000 de lire sterline pentru o operație de abdominoplastie și i-a spus că va avea nevoie și de o a doua pentru a scăpa de grăsimea de pe spate, care ar putea costa 7.000 de lire sterline.

Samantha a fost de acord să plătească 12.000 de lire sterline și a suferit prima operație în Dalaman, în octombrie 2022, unde i-au fost îndepărtate 16 kg de piele de pe abdomen.

În timp ce se refăcea acasă, săptămâni mai târziu, au apărut primele găuri în stomac. În luna următoare a zburat înapoi și a fost supusă unei alte intervenții chirurgicale și și-a continuat recuperarea în Marea Britanie.

Cinci luni mai târziu, în aprilie 2023, a zburat înapoi în Turcia pentru operația la spate: "Chirurgul mi-a spus că va trebui să îndepărteze 11,5 kg de piele, inclusiv tatuajul meu din partea inferioară."

Citește și: La 62 de ani, un bărbat susține că a făcut 217 vaccinuri împotriva COVID. Cum se simte

A doua zi, la câteva ore după ce a fost pe masa de operații, Samantha s-a dus la toaletă și a simțit o "pocnitură" în partea inferioară a spatelui.

Chirurgul a examinat-o și a confirmat că rana se deschisese și că va avea nevoie de o nouă intervenție. Între timp, rana s-a redeschis.

În șase luni, Samantha a fost nevoită să închidă gaura în cinci operații, folosind trei grefe de piele. A avut nevoie chiar și de 13 transfuzii de sânge pentru că pierduse foarte mult sânge.

Samantha a mai spus pentru The Sun: "De fiecare dată, chirurgul a dat vina pe corpul meu, spunând că sistemul meu imunitar nu era suficient de bun pentru a vindeca rana și că "exagerez". Nu-mi venea să cred.”

La 62 de ani, un bărbat susține că a făcut 217 vaccinuri împotriva COVID. Cum se simte... Imagini de la Odesa, după atacatul care a avut loc la 150 m de Zelenski. Președintele s-a aflat la câteva secunde de moa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x