Antena Căutare

Cea mai dramatică VARĂ din ultimii ani! Alte FENOMENE EXTREME anunțate pentru zilele următoare: Multe județe, distruse de vijelii

Furtunile şi viiturile au făcut dezastru în judeţul Sibiu! Sute de oameni au fost evacuaţi din case, în timp ce alţii îşi privesc neputincioşi gospodăriile pline de apă şi noroi. Cei mai în vârstă sunt disperaţi, Nu mai au nici putere şi nici bani să repare ce-a distrus natura

Furtunile şi viiturile au făcut dezastru în judeţul Sibiu! Sute de oameni au fost evacuaţi din case, în timp ce alţii îşi privesc neputincioşi gospodăriile pline de apă şi noroi. Cei mai în vârstă sunt disperaţi, Nu mai au nici putere şi nici bani să repare ce-a distrus natura.

Satul Boian, judeţul Sibiu. Aseară, în doar jumătate de oră, munca de o viaţă a oamenilor a fost luată de ape. Doar aici, oamenii din peste 50 de case au fost evacuaţi de urgenţă.

În Prahova, cantitatea mare de ploi a dus la distrugerea unui pod. Apa a avariat terasamentul unui pilon de susţinere a unei pasarele din Comarnic care face legătura între DN1 şi Breaza.

Administraţiile locale au cerut deja fonduri pentru refacerea infrastructurii. Banii vor fi asiguraţi din fondul de intervenţie fixat pentru acest an.

Iar veștile de la meteorologi nu sunt deloc bune. Va continua să plouă în cea mai mare parte a țării, fiind emise deja avertizări COD PORTOCALIU pentru județele Constanța și Tulcea.

Ploile fac ravagii în aceste zile. ANM a emis noi avertizări meteo tip cod galben și cod portocaliu de ploi torențiale pentru ziua de 24 iulie. Cel mai probabil, aceste avertizări se vor prelungi până în 25 iulie 2018.

Anunțul care a făcut înconjurul lumii: ”A fost găsită în apartamentul ei. S-a sinucis!” Ce a putut să scrie în biletul d... Încă o tragedie a avut loc la metrou. Un tânăr s-a aruncat pe șine şi nimeni n-a avut destul timp să îl salveze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x