Antena Căutare

Cea mai puternică rugăciune către Sfânta Parascheva face adevărate minuni! Ce trebuie să rostești ca să ai liniște în casă și în suflet!

În data de 14 octombrie, creștinii din toată țara o prăznuiesc pe Sfânta Parascheva, cea despre care se spune că aduce alinarea suferințelor trupești și sufletești.

În data de 14 octombrie, creștinii din toată țara o prăznuiesc pe Sfânta Parascheva, cea despre care se spune că aduce alinarea suferințelor trupești și sufletești.

Pentru cei care nu au ajuns la pelerinaj există și o rugăciune puternică, despre care se spune că ar face minuni. Cunoscută și ca „Sfânta Vineri” în cultura românească, aceasta are harul de a vindeca de bolile trupești și de-a aduce lumină în sufletele celor greu încercați de viață.

Cum te rogi la Sfânta Parascheva:

„Doamne, Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis și s-a făcut toată făptura, nu întoarce fața Ta de la noi păcătoșii, ca să nu vină asupră-ne mânia cea groaznică și înfri­co­șă­toare a durerilor, care este rodul păcatelor noastre, ce în toată ziua, nenumărate, cu ne­so­co­tință le săvârșim. Noi suntem păcătoși, ne­treb­nici și plini de răutate; iar Tu ești izvorul vieții și al milostivirii. Nu ne lăsa, Doamne! Nu trece rugăciunea noastră, a păcătoșilor, nici ne răsplăti nouă după nelegiuirile noastre, ci pentru că nu suntem vrednici a câștiga mi­los­tivirea prin sârguința cea de toate zilele, dă­ruiește-ne-o Tu ca un îndurat mult-Milostiv.

Vestea anului pentru creștinii din întreaga lume! S-a descoperit locul în care se găsește cel mai îndrăgit Sfânt!

Doamne, pentru rugăciunile Cuvioasei Maicii noastre Parascheva, dăruiește-ne nouă sănătate și viață ferită de toată răutatea și ne întărește cu Duhul Tău cel stăpânitor, ca din adâncul inimilor, cu bucurie să slăvim prea­sfânt numele Tău în veci. Amin”

Vreme anormală, începând cu săptămâna viitoare! Ce au anunțat meteorologii pentru perioada următoare... Accident cumplit în Suceava! Patru morți și cinci răniți într-un accident auto violent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x