Antena Căutare

Coruptie? Peste 140 de inapti medical cu permise de conducere

Peste 140 de persoane din judetul Salaj au permise de conducere, desi sunt inapte medical, avand dizabilitati fizice sau neuropsihice. Politistii dau din umeri insa si spun ca nu pot dispune retragerea permiselor fara a avea sesizari in acest sens din partea medicilor de familie.

"In urma analizei pentru depistarea conducatorilor auto cu afectiuni de sanatate incompatibile cu sofatul, prin compararea evidentelor inregistrate la Directia de Asistenta Sociala Comunitara si pentru Protectia Copilului Salaj, au fost depistate anul trecut aproximativ 200 de persoane care aveau permise de conducere, desi sunt inapte pentru a sofa fiindca au dizabilitati fizice sau neuropsihice. In 2011, din acest total, au fost retrase de politisti 58 de permise, in urma comunicarilor facute de medici. Ceilalti 142 de salajeni detin in continuare permise auto", a declarat seful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor (SPCRPCIV) Salaj.

Conform legislatiei in vigoare, medicul de familie care constata ca un pacient sufera de o boala cronica, fiind inapt medical sau psihologic pentru a conduce un autovehicul sau tramvai, trebuie sa comunice acest lucru Politiei Rutiere.

Foto: niftythrifty-beth.blogspot.com

Trei tineri, arestati pentru clonare de carduri si furt... SOCANT! Tatal si copii disparuti, gasiti pe fundul Lacului Tarnita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x