Antena Căutare

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier

Conform Antena 3, accidentul a avut loc pe raza localităţii Săcele, din judeţul Constanţa, după ce creatorul de modă a intrat cu maşina într-un copac

Conform Antena 3, accidentul a avut loc pe raza localităţii Săcele, din judeţul Constanţa, după ce creatorul de modă a intrat cu maşina într-un copac.

Răzvan Ciobanu a murit pe loc.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu avea 43 de ani.

Cine este Răzvan Ciobanu

Are prima prezentare la 19 ani. În perioada 16-18 septembrie 2007, participă alături de Irina Schrotter și de alți designeri din întreaga lume la expoziția internațională de design vestimentar The Train, desfăsurată la New York. Colecția primăvară-vară „Rochia”, lansată în 27 ianuarie 2009 care conține 70 de rochii de seară a primit criticii pozitive de la specialiștii în modă. Printre vedetele care au participat s-au numărat: Andreea Raicu, Oana Cuzino, Vali Barbulescu, Dragoș Bucurenci, Mircea Solcanu și alții. Colecția „Preciouss” care gravitează în jurul sexualității a fost lansată în 2009.

La începutul carierei sale, cunoscutul designer a avut câteva probleme privind greutatea sa. Pe parcursul timpului, acesta a hotărât să rezolve această problemă, consultând un nutruționist, iar mai apoi a urmat o dietă, reușind astfel să ajungă de la 130 de kilograme la aproximativ 83 de kilograme cât avea în momentul morții.

Timp de 2 ani, Răzvan Ciobanu a locuit în străinătate, iar în decursul acestui timp nu a lansat nicio colecție în România, însă cât a fost stabilit în afara țării, acesta a colaborat cu branduri cunoscute cum ar fi: Lowe, Armand Basi, Westwood și o divizie Zara. Răzvan Ciobanu a declarat că se susține integral din modă și proiecte de design interior. Stilul de viață nu a fost niciodată unul extravagant sau exagerat, acesta susține că singurele lui slăbiciuni ar fi hainele și pantofii.

A declarat public că este homosexual, însă nu a fost niciodată de acord să vorbească despre acest subiect, considerând că sunt lucruri personale, însă susține că relația lor s-a desfășurat firesc, ca oricare alta.

Pe lângă partenerul său, din viața creatorului de modă fac parte și două pisici, Matilda, de care are grijă încă de când avea 2 zile, iar mai apoi a adoptat încă o pisică din rasa Sphinx, pe nume Lili. Răzvan declară că își consideră pisicile o parte foarte importantă din viața lui.

Rușine! Nu mai știm ce e sfânt! Mai mulți români s-au luat la bătaie în noaptea de Înviere, în fața unei biserici din Ma... Creatorul Răzvan Ciobanu a murit. Detaliul misterios sesizat de poliție la locul accidentului. Ce s-a întâmplat în reali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x