Antena Căutare

Cum arată azi mormântul lui Sebi, băiatul ucis cu mașina de Vlad Pascu, în accidentul de la 2 Mai. Detaliul observat de mulți

Cei care au vizitat recent cimitirul unde se află și mormântul lui Sebi, băiatul ucis cu mașina de Vlad Pascu, în accidentul de la 2 Mai, au putut observa un detaliu neașteptat.

colaj foto cu sebastian olariu (sebi) si poza cu vlad pascu
Cineva a pozat și a arătat cum arată mormântul lui Sebi, băiatul ucis cu mașina de Vlad Pascu, în accidentul de la 2 Mai | capturi observator

Pe 22 august 2024, Sebastian Andrei Olariu, băiatul ucis cu mașina de Vlad Pascu, în accidentul de la 2 Mai, a fost înmormântat. Recent, cei cei care au vizitat respectivul cimitir din Pantelimon au putut observa cum arată azi mormântul lui Sebi în prezent.

Cum arată azi mormântul lui Sebi, băiatul ucis cu mașina de Vlad Pascu, în accidentul de la 2 Mai

Pe 19 august 2024, în localitatea 2 Mai, doi tineri și-au pierdut viața într-un tragic accident de mașină cauzat de Vlad Pascu. Atunci, Roberta Marina Dragomir (20 de ani) și Sebastian Andrei Olariu (21 de ani), ambii fiind studenți la Facultatea de Geografie a Universității București, au murit pe loc. Alți trei tineri au fost răniți.

Citește și: Ce se întâmplă cu Vlad Pascu după contestația pe care a făcut-o recent

Ancheta a scos la iveală faptul că Vlad Pascu era sub efectul drogurilor la momentul producerii accindetului, dar și alte detalii importante.

Tânărul fusese oprit de poliție de două ori, dar de fiecare data a fost lăsat să plece, deși existau motive serioase să fie oprit: cu o zi înaintea tragediei, la un filtru, și chiar în aceeași noapte. A fost lăsat să plece de la sediul poliției fără a fi testat pentru consum de droguri, deși i-au fost găsite droguri în mașină, iar autoturismul nu avea asigurare RCA valabilă. La mai puțin de o oră, Vlad Pascu a provocat accidentul. Cazul de la 2 Mai a scos la iveală numeroase nereguli din Poliția Română, dar și faptul că tatăl lui Vlad Pascu a intervenit de multe ori, într-un joc de influență, pentru a-și scăpa fiul la nevoie.

Citește și: Ce se întâmplă cu judecătoarea din Mangalia după ce a făcut gafa uriașă, din timpul procesului lui Vlad Pascu. Ce riscă

Cei care au vizitat recent cimitirul unde se află și mormântul lui Sebi, băiatul ucis cu mașina de Vlad Pascu, în accidentul de la 2 Mai, au putut observa un detaliu neașteptat. Mormântul tânărului este foarte bine îngrijit și plin de flori și statui albe, potrivit celor de la wowbiz.ro. Se pare că familia și prietenii vizitează des locul, pentru a aduce omagii.

Tot locul de veci este extrem de bine îngrijit, ornat doar cu flori albe și statui cu îngeri. Este evident că familia încă îl jelește și că a însemnat totul pentru ei

Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai din vara anului trecut, a contestat decizia Judecătoriei Mangalia prin care i-a fost prelungit mandatul de arestare preventivă pentru încă 30 de zile. Acesta a invocat motivul că ar vrea să se pregătească pentru facultate.

Tribunalul Constanța a judecat contestația tânărului. Contestația a fost respinsă, iar decizia magistraților este una definitivă.

„Respinge, ca nefondată contestaţia declarată de Pascu Matei Vlad împotriva încheierii de şedinţă din data de 20.02.2024 pronunţată de Judecătoria Mangalia în dosarul nr. 4989/254/2023/a8. În baza art.275 alin.2 C.p.p. obligă inculpatul Pascu Matei Vlad la plata sumei de 600 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, este precizat în minuta instanței.

Moșii de iarnă 2024. Rugăciunea pe care să o rostești în Sâmbăta Morților. Cuvintele puternice pe care să le spui pe 9 m... Rezultate Loto 7 martie 2024. Report în valoare de peste peste 5,64 milioane de euro la Joker. Ce premii anunță Loteria ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x