Antena Căutare

Secretul a fost dezvăluit! Ceasul purtat de Nicolae Ceaușescu în momentul execuției, detaliu bizar! Ce conținea, de fapt

În Decembrie 1989, dictatorul Nicolae Ceaușescu a fost executat, la ora 14:45, la Târgoviște. În momentul respectiv, liderul partidului comunist român purta la mână ceasul pe care i-l făcuse cadou soția sa, Elena Ceaușescu.

Secretul a fost dezvăluit! Ceasul purtat de Nicolae Ceaușescu în momentul execuției, detaliu bizar! Ce conținea, de fapt
Ce ceas purta de Nicolae Ceaușescu în momentul execuției

La scurt timp după ce Nicolae Ceaușescu a fost asasinat, în Decembrie 1989, procuratura a venit imediat să ridice ceasul pe care dictatorul român îl avea la mână, la momentul respectiv.

Se pare că Elena Ceaușescu îi dăruise acestuia un ceas Rolex extrem de valoros, de culoarea aurie.

În platoul emisiunii ”News Magazine” a fost prezentat un Rolex similar cu cel purtat de Nicolae Ceușescu la momentul în care a fost judecat și asasinat.

Se vorbea foarte mult despre faptul că Nicolae Ceaușescu se uita la ceas să vadă cât e ora, cu puțin timp înainte de asasinare, iar anumite persoane au interpretat că ar fi fost vorba despre un sistem de emisie-recepție.

De asemenea, tot în emisiunea celor de la Antena 3 a fost prezentată și o brățară similară ca cea pe care o purta Elena Ceaușescu, pe verso, era înscripționat numele ei și data nașterii. Anul era 1989, atunci Ceaușescu i-a dăruit cadou această brățară cadou, la Cazionul din Sinaia.

Cum arăta ceasul purtat de Nicolae Ceaușescu în momentul execuției? Află totul urmărind materialul video de mai sus.

La 30 de ani de la Revoluție: Proces istoric pentru victimele violenței declanșate în România după căderea lui Nicolae C... Loto 6/49 azi. Rezultate 22 decembrie 2019, tragere specială de Crăciun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x