Antena Căutare

Cutremur cu magnitudinea de 4,2 în județul Vrancea, duminică la prânz

Un cutremur cu magnitudinea de 4,2 pe scara Richter s-a produs duminică la prânz, în județul Vrancea, la ora locală 12:48, potrivit Institutului Național pentru Fizica Pământului (INFP).

Un cutremur cu magnitudinea de 4,2 pe scara Richter s-a produs duminică la prânz, în județul Vrancea, la ora locală 12:48, potrivit Institutului Național pentru Fizica Pământului (INFP).

Seismul s-a produs la o adâncime de 150 de kilometri, în apropierea următoarelor localități: Vrâncioaia (9 kilometri), Covasna (30 kilometri) și Focșani (50 kilometri).

De la începutul lunii iunie, în România s-au produs 15 cutremure cu magnitudini între 2,4 și 4,2 grade pe scara Richter.

Cel mai mare cutremur din acest an s-a produs în data de 8 februarie, în județul Buzău, la ora 17:08, și a avut o magnitudine de 5 grade pe Richter, seismul fiind resimțit și la București.

Anul trecut, în Vrancea, au avut loc două seisme de 5,3 grade pe scara Richter, unul pe 24 septembrie și celălalt pe 28 decembrie, arată Agerpres.

Cutremur cu magnitudinea de 4,2 grade pe scara Richter în județul Buzău, sâmbătă dimineața

Cele mai mai puternice cutremure produse în România în ultimii 17 ani au fost înregistrate pe 30 și 31 mai 1990, magnitudinea acestora fiind de 6,9, respectiv 6,4 pe scara Richter.

Șase pietoni din București au fost spulberați de o mașină chiar în stația de autobuz!... Accident cumplit pe Calea Văcăreşti din Capitală! O şoferiţă a intrat cu mașina într-o staţie de RATB. Şase persoane au ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x