Antena Căutare

Cutremur în România, în urmă cu puțin timp! Ce magnitudine a avut

Cutremur în România, în urmă cu puțin timp! Un nou seism de magnitudine 3.1pe scara Richter, s-a produs în această după-amiază în România, în zona seismică Vrancea. Seismul a fost semnlat de Institutul Național pentru Fizica Pământului (INFP) de la Măgurele. 

Cutremur în România, în urmă cu puțin timp! Ce magnitudine a avut Galerie
cutremur in romania

Cutremur în România, în urmă cu puțin timp! Un nou seism de magnitudine 3.1pe scara Richter, s-a produs în această după-amiază în România, în zona seismică Vrancea. Seismul a fost semnlat de Institutul Național pentru Fizica Pământului (INFP) de la Măgurele.

Cutremur în România, în urmă cu puțin timp! Ce magnitudine a avut

Cutremur în România de magnitudine 3.1 pe scara Richter s-a produs în această dimineață, la ora 14:27, în zona seismică Vrancea. Detaliile exacte ale cutremurului sunt: 07/11/2018 14:27:10 cutremur in judetul Vrancea, localizat manual.Coordonate: lat 45.8462; lon 26.7633.Magnitudine: 3.1, adancime: 95km, oferite de infp.ro.

Cu o zi în urmă, două cutremure s-au produs în România în Vrancea și Arad. Vă reamintim că la sfârșitul lunii octombrie a avut loc un cutremur puternic în România, de magnitudine 5,8 grade pe scara Richter. Cutremurul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în zona Vrancea,dar s-a resimţit şi în Bucureşti.

Sf Mihail și Gavril 2018 8 noiembrie. 8 lucruri pe care nu le știai despre îngeri... Muzeul „Victor Babeș” se redeschide! Ce poți vedea aici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x