Antena Căutare

CUTREMUR puternic. Unde s-a produs seismul de 5,2 grade pe scara Richter

CUTREMUR puternic în Grecia: 5,2 grade pe scara Richter

CUTREMUR puternic. Unde s-a produs seismul de 5,2 grade pe scara Richter
cutremur grecia

Cutremur puternic a fost înregistrat în Grecia, în cursul zilei de joi. Seismul a fost unul de suprafață, cu o intensitate de 5,2 grade pe scara Richter.

Un cutremur de suprafaţă cu magnitudinea de 5,2 grade a avut loc, joi, în sudul Greciei, în largul Peninsulei Peloponez, fiind simţit puternic, anunţă Institutul american de geofizică (USGS).

Potrivit Observatorului grec de geofizică însă, seismul a avut magnitudinea de 5,0 grade.

Cutremurul s-a produs la ora 13.21 (13.21, ora României), la adâncimea de doar 10 kilometri. Seismul a avut loc în Marea Ionică, la 28 de kilometri vest de Methoni şi la 70 de kilometri vest-sud-vest de Kalamata.

Mişcarea telurică de suprafaţă a fost simţită puternic în sudul Greciei, dar deocamdată nu au fost semnalate victime sau daune materiale.

sursa: mediafax.ro

Mulțimea a vrut să-i LINȘEZE! Trei români au fost arestați, după ce au TORTURAT un cuplu de italieni... Vești bune pentru viitoarele mame! Anunțul Guvernului: Primesc gratis la naștere!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x