Antena Căutare

DE APLAUDAT! Un polițist din Brașov, fotografiat în timp ce mătură carosabilul, pe ploaie, după un accident, pentru a putea da drumul circulației

După ce imaginile în care un polițist din Oradea a oprit circulația în centrul orașului, pentru a permite unei rațe și bobocilor ei să traverseze strada, au devenit virale, un alt gest ”de aplaudat” a fost publicat astăzi, pe internet.

După ce imaginile în care un polițist din Oradea a oprit traficul în centrul orașului, pentru a permite unei rațe și bobocilor ei să traverseze strada, au devenit virale, un alt gest ”de aplaudat” a fost publicat astăzi, pe internet.

Este vorba de un alt polițist, de data aceasta din Brașov care, după o ciocnire între două autoturisme, a luat o mătură și a curățat carosabilul pentru a putea da drumul circulației. Potrivit publicației locale brasovromania.net, o șoferiță a ignorat semnul STOP, a intrat pe bulevardul13 Decembrie, unde a fost lovită de un autoturism care conducea regulamentar.

”Accidentul de pe 13 Decembrie, s-a dat drumul la circulație. Agentul constatator a măturat strada de resturi … pe ploaie … merita aplaudat”, a postat un brașovean pe pagina sa de Facebook, potrivit susei citate.

Opt cutremure de la începutul lunii mai, în România! Un nou seism s-a produs în zona Vrancea!... Credinicioșii din România au primit o veste mare. Brâul Maicii Domnului a ajuns la Catedrala din Voluntari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x