Antena Căutare

Noi detalii despre firma de catering care prepara mâncarea într-o bucătărie plină de gunoi şi mucegai! De ce nu foloseau angajații apa caldă

O țară întreagă a fost scandalizată de imaginile surprinse în bucătăria unei firme de catering, care livra mâncare pentru un spital și pentru mai multe grădinițe din Timișoara, air acum apar detalii teribile. 

O țară întreagă a fost scandalizată de imaginile surprinse în bucătăria unei firme de catering, care livra mâncare pentru un spital și pentru mai multe grădinițe din Timișoara, air acum apar detalii teribile.

Mai exact, potrivit inspectorilor OPC, angajații firmei nu aveau voie să folosească apa caldă la bucătărie, deoarece apartamentul patronului, aflat deasupra, nu beneficia de presiune la apă.

”Există o autorizație valabilă și documente în termen de valabilitate, în rest toate condițiile și normele erau încălcate. Ouăle nu erau dezinfectate și erau introduse cu tot cu cofrag, nu se cunoștea valabilitatea materiilor prime. Cei care lucrau acolo nu aveau echipamente de protecție. Veselă, pe lângă că era deteriorată, nu se dezinfecta. Toate duc la o situație inacceptabilă. Se distribuia mâncare zilnic către spital, grădinițe și hotel de 4 stele. Era obligatoriu ca unitatea să beneficieze de apă caldă. În această unitate explicația angajaților a fost că nu pot folosi apă caldă pentru că deasupra locuiește patronul și debitul va scădea, astfel că riscă amendă mare. Lucru nemaiîntâlnit de mine.”, a spus Sorin Susanu, comisar șef al Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Timiș, potrivit Opinia Timișoarei.

În urma acestei situații, compania a fost amendată cu 30.000 de lei și închisă pentru două luni de zile, pentru a remedia situația.

Prejudiciu de 10 milioane de lei, cauzat prin infracţiuni economice; poliţiştii şi procurorii au făcut percheziţii în ju... O fetiță de 18 luni a murit spânzurată cu un fir de la baby monitor! Mărturisirile sfâșietoare ale mamei: ”Nu există spr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x