Antena Căutare

Descoperire macabră, a murit îngropat de viu! Detalii cumplite despre ultimele momente din viața unui bărbat din Mureș

Sfârşit crunt pentru un bărbat în vârstă de 42 de ani din Mureş. Omul a murit înghiţit de pământ în timp ce lucra la reţeaua de canalizare în curtea unui imobil. Angajat la o firmă specializată, muncea de câteva zile acolo, pe buldoexcavator, alături de echipă.

Sfârşit crunt pentru un bărbat în vârstă de 42 de ani din Mureş. Omul a murit înghiţit de pământ în timp ce lucra la reţeaua de canalizare în curtea unui imobil. Angajat la o firmă specializată, muncea de câteva zile acolo, pe buldoexcavator, alături de echipă.

Bărbatul de 42 de ani a rămas îngropat la cinci metri adâncime după ce a coborât într-un şanţ unde se instala canalizarea, iar un mal de pământ s-a surpat deasupra lui. Salvatorii au mobilizat inclusiv un elicopter în zonă, dar nu l-au putut scoate în viaţă pe bărbat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul coborâse într-un şanţ adânc să facă nişte legături la ţevile de canalizare, în curtea unde muncea alături de echipa sa. Într-o fracţiune de secundă mormanul de pământ s-a surpat peste el. Un om de la fața accidentului spune: „Cinci metri aproape, cinci metri. Cum să aibă scăpare? Nu, nu are nicio scăpare. Eu am avut coleg, doar până aici îngropat şi când l-au scos a murit. Dar acesta la cinci metri, acolo jos, cu câteva tone de pământ peste el, nu.”

Un echipaj de pompieri a intervenit să-l scoată pe bărbat, în timp ce medicii aşteptau pe margine, pregătiţi să înceapă manevrele de resuscitare. În zona a fost solicitat şi un elicopter SMURD.

Cristian Virag, ISU Mureș: „S-a intervenit voluntarii la evacuarea acestuia, din nefericire acesta a fost declarat decedat de către medicul aflat la locul intervenţiei.”

Tragedia a deschis acum mai multe anchete. Bărbatul era şofer pe buldoexcavator şi nu se ştie de ce a coborât el să facă lucrările.

Purtătorul de cuvânt IPJ Mureș: „În cauză poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.”

Bărbatul de 42 de ani era căsătorit şi avea o fetiţă de 10 ani

Citește și:

Cum arată „cuibușorul de nebunii” al lui Justin Bieber și al soției lui. Cum și-a fotografiat partenera în intimitatea c... Și-a văzut soția urcând într-un taxi cu un alt bărbat și a explodat! Arădeanul l-a pedepsit pe amantul soției, în văzul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x