Antena Căutare

Descoperire revoltătoare într-un apartament din Bragadiru! Zece animale au fost găsite înfometate. Ce a zis Poliția Animalelor

Zece animale au fost găsite înfometate într-un apartament din Bragadiru. Vecinii au fost cei care și-au dat seama că ceva nu e în regulă în respectiva locuință.

imagine cu un bichon alb
Cei de la Poliția Animalelor CJ Ilfov a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt | sursa foto: Profimedia

Zece animale au fost lăsate într-un apartament din Bragadiru fără apă și fără mâncare. Mirosul și gălăgia i-a făcut pe vecini să se alerteze și să contacteze autoritățile. Cei de la Poliția Animalelor CJ Ilfov s-au deplasat la fața locului și ceea ce au descoperit i-a revoltat pe mulți.

Descoperire revoltătoare într-un apartament din Bragadiru! Zece animale au fost găsite înfometate și lăsate în mizerie. Ce a zis Poliția animalelor

Acesta este unul dintre cele mai recente cazuri pe care le-a preluat Poliția Animalelor CJ Ilfov. Din cauza gălăgiei și a mirosului insuportabil, oamenii din bloc au decis să ceară intervenția autorităților.

Când au ajuns la fața locului a ieșit la iveală adevărata dimensiune a problemei. Zece animale au fost lăsate închise în apartament, fără apă și fără hrană, într-o mizerie cumplită. Ancheta a scos la iveală detalii incredibile.

Citește și: Ce a putut să facă un om al străzii după ce a găsit cinci pui de câine abandonați în ploaie. Gestul lui le-a salvat viețile

„Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

10 vieți închise într-un apartament, fără apă și fără mâncare, o mizerie și un miros greu de descris în cuvinte. Asta am găsit sâmbătă seara, într-un apartament din Bragadiru. Vecinii au sunat la 112 pentru că nu mai suportau mirosul de pe scară și gălăgia.

Proprietarul a închiriat apartamentul unei doamne. Această doamnă, la momentul închirierii, avea doi câini. Când am intrat noi în apartament, cu polițiștii și criminaliștii, erau 9 câini, dintre care 4 pui de 6 săptămâni, și o pisică. Avem toate motivele să credem că vorbim și de o înmulțire ilegală și că puii urmau să fie vânduți pe internet.

Am luat toate animalele în siguranță. Sunt pline de purici, de căpușe, rahitice, anemice. Facem tot ce putem să le salvăm. Nici de data asta, nu am făcut nimic singuri. Asociația NobodyDogs Rescue a preluat animalele, iar Gabi Preda, un om dedicat salvării animalelor, ne-a ajutat efectiv la intervenția din teren.

Poliția și-a făcut exemplar treaba. Cercetările continuă, evident, pentru că s-a deschis dosar penal. Tragem un semnal de alarmă: În România, apetitul pentru bichoni e efectiv bolnăvicios!

Nu mai cumpărați câini de pe internet. Nu mai alegeți să fiți complici la suferință.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sesizați poliția când vedeți un abuz săvârșit asupra unui animal și nu mai mergeți pe principiul „oricum nimeni nu face nimic”.

Adoptați, sunt pline adăposturile!

Sterilizați-vă animalele, e obligatoriu prin lege. La noi, e complet gratuit.

Mulțumim tuturor celor care ne sprijină!

Momentan nu se pune problema adopției câinilor. O să anunțăm la momentul potrivit. #ilfovimpreuna”, a fost mesajul publicat pe pagina de Facebook a celor de la Protecția Animalelor CJ Ilfov.

Așa cum era de așteptat, numeroase persoane s-au revoltat și au cerut pedepsirea femeii din cauza căreia s-a ajuns la o asemenea situație.

Toți proprietarii de câini fără pedigree sunt obligați de lege să își castreze animalele, iar înmulțirea este complet interzisă.

Uniunea Europeană ar putea interzice centralele termice de apartament: „Este o chestiune de câțiva ani”... Data când poți vedea ”Cometa diavolului” și tot ce trebuie să știi despre corpul ceresc cu coarne. Cât de periculos ar f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x