Antena Căutare

Destin frânt la doar 27 de ani! Un tânăr din Arad a murit după ce a pierdut controlul volanului și a intrat într-un TIR! Totul s-a întâmplat pentru că scria pe Facebook

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, care scria pe Facebook în timp ce conducea, și-a pierdut viața la mai bine de o săptămână de la producerea accidentului în care a fost rănit grav. 

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, care scria pe Facebook în timp ce conducea, și-a pierdut viața la mai bine de o săptămână de la producerea accidentului în care a fost rănit grav.

Cătălin, un șofer de 27 de ani din Arad, a avut parte de un moment cumplit. În urmă cu câteva săptămâni, el a fost implicat într-un accident rutier grav, după ce își dusesemama la Timișoara cu mașina la niște rude. Pe drumul de întoarcere la Arad, s-a ciocnit de un camion deoarece nu era concentrat la drum, ci scria pe Facebook.

”Eram atent pe telefon și m-am băgat într-un TIR. Am dus-o pe mama mea la Timișoara. Am lăsat-o la o rudă. Am paralizat… Mi-am distrus viața. Nu mai pot umbla. Mi-au dat amendă. Mi-a mai dat și ăla ce conducea doi pumni. Eu eram leșinat pe jos. Permis nu mai am. Eu am venit singur din Timișoara la Arad, noroc că nu a fost mama mea cu mine”, i-a scris Cătălin realizatoarei Nicoleta Pavel din Arad.

În urmă cu o săptămână, aceasta a fost vorbit din nou cu tânărul care a rugat-o să îi cânte la telefon, el îndrăgind foarte tare muzica populară. Din păcate, însă, el s-a stins din viață mai apoi.

În urmă cu cinci zile, un bărbat din Olt a transmis Live pe Facebook accidentul în care a murit soția sa. Chinuit de durere, spune că el și nevasta sa fuseseră luați la ocazie de un șoferul băut care a fost arestat ulterior pentru ucidere din culpă.

De asemenea, alți nouă români au murit într-un accident rutier în Ungaria, după ce șoferul microbuzului a transmis Live pe Facebook momentul în care a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de un camion.

A trecut pe galben și a fost tras pe dreapta! Ce a descoperit polițistul când a vrut să-l amendeze pe șofer e uluitor: &... COD RUTIER 2018. E OFICIAL! Ce se întâmplă cu RADARELE din această vară: Șoferii trebuie să afle...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x