Antena Căutare

Diana, o fată olimpică din Buzău care vindea roșii la piață, a fost admisă la Medicină. Povestea ei a impresionat pe toată lumea

Diana Necula este proaspăt absolventă de liceu și a fost admisă la Facultatea de Medicină. În viața de zi cu zi, fata vinde roșii la piață, deși nu provine dintr-o familie cu lipsuri financiare.

diana necula Galerie
Diana, o fată olimpică din Buzău care vindea roșii la piață, a fost admisă la Medicină. Povestea ei a impresionat pe toată lumea | Facebook / captură foto blog paulnegoita.ro

Povestea ei de viață pare desprinsă ca din filme, iar asta pentru că nu mulți sunt cei care pot să facă ceea ce face tânăra, în mod obișnuit. Studenta la Medicină vine mereu la tarabă, acolo unde își vinde propriile roșii din grădină.

Citește și: Rugăciunea mamei pentru copilul bolnav. Grăbește vindecarea, aduce sănătate, binecuvântare și ajutor divin

Diana, o fată olimpică din Buzău care vindea roșii la piață, a fost admisă la Medicină. Povestea ei a impresionat pe toată lumea

Diana Necula este absolventă a Colegiului Național Bogdan Petriceicu Haşdeu din Buzău. Tânăra este atât de pasionată de biologie, încât a ajuns olimpică națională.

Datorită performanțelor sale și a rezultatelor foarte bune obținute la școală și concursuri, Diana și-a împlinit un mare vis, acela de a fi studentă la Medicină. Deși și-a stabilit un statut social în viață, fata alege să vină la Piața Centrală din Buzău și să vândă roșii la taraba cu numărul 227.

Un blogger a găsit-o pe fată la muncă și astfel a aflat de povestea sa de viață. Diana Necula vine la piață ca să fie mai aproape de oameni și să se dezvolte din punct de vedere social.

Citește și: A lăsat BAC-ul și s-a dus la muncă în străinătate. Cât a ajuns să câștige tânăra mâhnită că în țara sa nu se poate întreține

„Cu toate acestea vinde la piață și nu o face numai astăzi. A făcut-o și pe frig, și-n ploaie și ori de câte ori a fost nevoie să-și ajute familia și nu doar așa, la final de producție, ci muncind efectiv în solarele familiei de la Gherăseni.

Diana nu vine dintr-o familie fără posibilități materiale. Din contră! Cu toate acestea muncește și în felul acesta află ce trebuie despre viața reală. De aceea va avea succes și în viitor!

Diana vine dintr-o familie cu posibilități intelectuale. Nu este o excepție nici sub aspect intelectual în familia ei și nici în ceea ce privește munca. Mama Dianei este director la Școala din Gherăseni, ceea ce nu o împiedică să lucreze în grădina proprie și să scoată pe piață produse foarte bune”, a scris Paul Negoiță pe blogul său personal.

Vestitele roșii din Matca s-au ieftinit. Ce preț au acum cele mai mari și gustoase roșii, care se vindeau la un preț ust... Rezultate Loto 6 iulie 2023. Numerele câștigătoare de joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x