Antena Căutare

Doi adolescenți au sunat la 112, au țipat, iar apoi au închis! Zeci de polițiști s-au chinuit să-i localizeze

Doi tineri au pus pe jar autoritățile din Iași după ce au sunat la 112 și au țipat după ajutor. Băiatul, în vârstă de 16 ani, a apelat numărul de urgență, iar fata, de 15 ani, a țipat. Totul s-a petrecut într-o pauză, la școală. 

Doi tineri au pus pe jar autoritățile din Iași după ce au sunat la 112 și au țipat după ajutor. Băiatul, în vârstă de 16 ani, a apelat numărul de urgență, iar fata, de 15 ani, a țipat. Totul s-a petrecut într-o pauză, la școală.

Cei doi tineri se aflau într-o pauză la şcoală şi s-au gândit să sune la numărul 112. După ce tânărul a format numărul de apel, ea a strigat după ajutor, apoi au închis.

Autorităţile s-au sesizat rapid, iar 20 de poliţiştii s-au pus în mişcare să-i găsească. Cei de la dispecerat au încercat să sune din nou pentru a cere lămuriri, însă tinerii nu au mai răspuns la telefon. Poliţiştii au reperat locul de unde a fost dat apelul, respectiv Colegiul Tehnic “I.C. Ştefănescu”, şi i-au luat la întrebări pe cei doi minori.

Citește și: Au făcut 13 copii doar ca să aibă pe cine chinui! Legați în lanțuri și izolați de societate, copiii erau mai mult animale decât oameni

”La data de 16 septembrie, în jurul orei 10, poliţiştii Secţiei 5 Iaşi au fost sesizaţi prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 de către o persoană care solicita ajutor, fără a oferi însă informaţii referitoare la identitatea sa, locul în care s-ar afla ori despre presupusa agresiune şi care ulterior a încheiat convorbirea. Poliţiştii au apelat înapoi numărul de telefon, însă nu au putut lua legătura cu persoana care a format. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal, iar în urma investigaţiilor desfăşurate au fost identificaţi un minor de 16 ani şi o minoră de 15 ani, care au declarat faptul că, în timp ce s-ar fi aflat în pauză la şcoală, minorul ar fi apelat din greşeală numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, iar minora ar fi strigat după ajutor, însă când ar fi observat apelul în desfă­şurare, ar fi închis convorbirea. S-a stabilit faptul că minora nu ar fi fost victima vreunei infracţiuni, fiind încredinţată tatălui său”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Citește și: Mesajul cutremurător al bărbatului părăsit de soție și lăsat cu trei copii! ,,Draga mea, am trăit fără tine două zile și o noapte. Am înțeles totul! Meriți totul!"

Cei doi tineri au fost sancţionaţi contravenţional cu câte 250 de lei fiecare pentru apel fals la 112.

Admitere la Școala de Poliție în această toamnă. Sunt multe locuri disponibile: Înscriere și probe de concurs... Sfârşit teribil pentru o fetiţă de 10 ani. Mama ei a pierdut controlul maşinii, a ajuns pe contrasens şi s-a izbit viole...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x