Antena Căutare

Atac sângeros în parcarea unui mall! Doi bărbați au fost înjunghiați. Ce se întâmplă cu atacatorii?

Scene cumplite, vineri seara, într-un mall din Ploiești. doi bărbați au fost înjunghiați în parcarea unui dintre cele mai aglomerate zone comerciale din oraș. Agresorii ar fi rude cu vitictimele.  

Scene cumplite, vineri seara, într-un mall din Ploiești. doi bărbați au fost înjunghiați în parcarea unui dintre cele mai aglomerate zone comerciale din oraș. Una dintre victime era însoţită de copiii săi şi de soţie, femeia spunându-le medicilor că nu ştie cine i-a agresat soţul.

Conform ziarulincomod.ro, atacatorii ar fi doi frați, de 26 și 30 de ani, rude cu victimele. Totul s-a întâmplat vineri seara, în parcarea mall-ului Ploiești Shopping City.

Victimele au fost duse de urgență la spital, iar medicii le-au tratat plăgile înjunghiate. Starea lor este stabilă, ei fiind în afara oricărui pericol. Medicii au recomandat internarea, pentru supraveghere.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că cei doi bărbaţi agresaţi, care ar face parte din lumea interlopă, au refuzat să facă vreo declaraţie cu privire la eventualele legături pe care le-ar avea cu presupuşii agresori.

Victimele i-au identificat pe agresori. Atacatorii au reușit să fugă de la fața locului. Ei sunt căutați de poliție.

Raed Arafat, pune tunurile pe medicii chiulangii: „Din momentul în care noi plătim corect, trebuie să ne aşteptăm la un ... Spitalele sunt FOCARE DE INFECȚII pentru pacienți. Statisticile arată adevărul crunt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x