Antena Căutare

După meciurile pe care Simona Halep le-a jucat la Australian Open, românii au asaltat-o cu cele mai frumoase mesaje

După ce le-a învins, în semifinalele de la Australian Open, pe Karolinea Pliskova și pe Angelique Kerber, romănii au dat iama pe contul de Instagram al Simonei Halep, acolo unde i-au lăsat mesaje încurajatoare, dar și de mândrie.

După ce le-a învins, în semifinalele de la Australian Open, pe Karolinea Pliskova și pe Angelique Kerber, romănii au dat iama pe contul de Instagram al Simonei Halep, acolo unde i-au lăsat mesaje încurajatoare, dar și de mândrie.

Oamenii scriu:

“Bravoooo, ce meci wow, ai emoționat o lume întreagă. Nu te lăsa ești extraordinară. Pentru noi ești #thebest indiferent de rezultat, dar cu siguranță vei câștiga ai arătat cât ești de puternica”

“Draga mea, am vazut meciul cu Kerber in reluare si stiam ca ai castigat, dar emotiile si frica au fost aceleasi, si lacrimile la final tot aceleasi... Iti doresc multa putere in manuțe in finala(…) Noi, romanii, de peste tot, SUNTEM ALATURI DE TINE, esti o INVINGATOARE!!!”

“Azi, fiind ziua mea, pot spune ca mi-ai daruit cel mai frumos cadou: aceasta calificare in finala AO. Felicitari! Esti o invingatoare de mare clasa indiferent de rezultatul finalei de maine!”

“Datorita tie, Halep, mai iesim si noi din anonimat, esti ambasadorul NR 1 al României , campioana noastra”

CALCULATOR PENSII 2018. Iată ce pensie vei avea la bătrâneţe în funcţie de salariul pe care îl iei în mână... Imagini revoltătoare! Copiii sunt transportaţi în microbuzul şcolar ca sarmalele, în Tulcea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x