Antena Căutare

Femeie torturată și bătută pentru că a refuzat să danseze pentru prietenii soțului ei! Spitalul a refuzat să îi ofere ajutor din cauza lipsei de bani

O femeie din Pakistan a fost torturată și umilită de soț, pentru că nu a vrut să danseze cu prietenii acestuia.

Momente de dramă trăite de o femeie nevinovată! O soție a fost torturată, rasă în cap și bătută de către soțul său, după ce aceasta a refuzat să danseze pentru prietenii acestuia. Femeii i-a fost refuzat ajutorul de către spital pentru că nu avea bani la ea

Asma Aziz, originară din Pakistan, a denunțat prin intermediul rețelelor sociale, traumele de care a avut parte din partea soțului și a prietenilor acestuia.

În timpul unei întâlniri amicale, soțul, pe nume Miriam Faisal, i-a cerut acesteia să danseze cu prietenii lui, iar în momentul în care aceasta a refuzat, soțul său a adoptat o atitudine agresivă și i-a cerut să-și scoată hainele.

Omul a ras-o în cap și a bătut-o cu o țeavă, totul derulându-se în prezența prietenilor care au participat și la tortură. Într-un final, femeia a reușit să fugă și a cerut ajutor la o secție de poliție, precum și într-un spital, dar din nefericire, în ambele locuri au refuzat să îi ofere ajutor pentru că nu avea bani.

Având în vedere indignarea și lipsa unei familii care să o sprijine, Asma Aziz a decis să ceară ajutorul prin intermediul rețelelor sociale. Într-un videoclip ea povestește că ea și Mian Faisal au fost căsătoriți timp de patru ani, dar că de șase luni a început să consume substanțe alcoolice frecvent, moment în care a început infernul în viața ei.
Situația disperată a femeii s-a viralizat, iar în acel moment, autoritățile au luat în vedere cazul lui Miriam pentru a-l investiga.

Zece vietnamezi care nu mai îndeplineau condiţiile de şedere în România, găsiţi în Bucureşti. Aceştia vor fi scoşi din ţ... Gândacii colcăie în secția de Pediatrie a Spitalului Județean din Deva! Părinții sunt distruși de condițiile mizere în c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x