Antena Căutare

Femeile acestea te vor înșela! Topul ZODIILOR care nu rezistă aventurilor îți spune de cine să te ferești!

Dacă îți dorești o relație serioasă atunci trebuie să îți găsești un partener stabil și fidel. Totuși, se pare că unele dintre zodii, mai ales în rândul femeilor, au tendința de a fi ceva mai ușuratice. Yve.ro îți spune de cine să te ferești.

Dacă îți dorești o relație serioasă atunci trebuie să îți găsești un partener stabil și fidel. Totuși, se pare că unele dintre zodii, mai ales în rândul femeilor, au tendința de a fi ceva mai ușuratice. Yve.ro îți spune de cine să te ferești.

Gemeni

Semn al dualitatii, asa cum este si in cazul barbatilor si femeile, native acestei zodii, nu se lasa mai prejos cand vine vorba de schimbatul partenerilor ca pe sosete. Experimenteaza tot ce sunt de parere ca le va fi necesar in gasirea partenerului perfect si experienta este ceva ce se castiga, nu in urma unei relatii serioase ci prin numarul cat mai mare de parteneri. Sunt de parere ca sexualitatea este calitatea ce trebuie exploatata la maxim, iar prinderea barbatilor in plasa este un lucru caracteristic unei femei adevarate.

O lună de miere și o viață de FIERE! Topul ZODIILOR care devin INSUPORTABILE după căsătorie! Tu te numeri printre ele?

Fecioara

Femeile Fecioara sunt imprevizibile si foarte schimbatoare in preferinte. De foarte putine ori va puteti da seama sau intui ce-si doreste cu adevarat de la un barbat deoarece nevoile ei se schimba zi de zi. O puteti vedea azi cu unul, maine cu altul, deoarece nu este hotarata asupra unui singur barbat. Este maestra in arta seductiei, fiind de parere ca ea este cea ce a inventat-o si ii este caracteristica principala- jucatul barbatilor pe degete dupa bunul ei plac.

Balanta

Balantele sunt perverse, cel putin nativele acestei zodii. Nu se lasa deloc usor impresionate de avansurile barbatilor, ea fiind cea ce face alegerile. Da, alegerile si nu alegerea. E de parere intotdeauna ca varsta nu ii este potrivnica unei relatii stabile si chiar daca este implicata emotional, nu va rata sansa de a flirta, de a iesi in oras cu alti barbati sau chiar de a ajunge in pat cu ei. Este o fire directa asa ca nu-i va lua mult pana va va duce in punctul in care-si doreste.

Topul ZODIILOR nebunatice! Horoscopul acesta îți spune cui îi stă capul doar la clipe FIERBINȚI!

Sagetator

Femeia Sagetator, este asemeni femeii Gemeni, semn al dualitatii. Joaca un dublu rol in fata barbatilor, modelandu-se dupa fiecare tip pe care-l intalneste. Unii o pot considera gingasa iar altii de-a dreptul dominatoare, facandu-i pe toti sa se indragosteasca de ea si sa-i cada in plasa. Nu se multumeste cu ce are si mereu este in cautare de mai mult, chiar daca este implicata intr-o relatie mai stabila sau chiar casnicie. Nu pune accent pe sentimente iar pornirile erotice sunt cele ce trebuiesc satisfacute.

Află AICI continurea pentru restul ZODIILOR ușuratice!

Topul zodiilor PERFECTE pentru căsătorie: Află dacă ai vreo şansă cu partenerul tău

Vremea o ia razna! Meteorologii au emis o avertizare valabilă până marţi seara, în toată ţara... Anunţul de ULTIMĂ ORĂ făcut de meteorologi! Cum va fi vremea în următoarele zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x