Antena Căutare

Film de groază turnat într-un spital din Capitală! După eveniment, un adevăr cumplit a ieșit la iveală despre Spitalul CF2 din București!

Un spital din Capitală a devenit decorul unui film de groază, la propriu! Nu este vorba despre o glumă, ci despre o realitate recentă!

Film de groază turnat într-un spital din Capitală! După eveniment, un adevăr cumplit a ieșit la iveală despre Spitalul CF2 din București!
Un film de groază s-a turnat în spitalul CF2 din București

Un spital din Capitală a devenit decorul unui film de groază, la propriu! Nu este vorba despre o glumă, ci despre o realitate recentă!

Câteva scene din Ghost Rider 2 s-au filmat în una din secţiile Spitalul CF 2 din Bucureşti, dezvăluie câţiva medici sub protecţia anonimatului. Între timp, bolnavii sunt internaţi şi operaţi în condiţii aproape inumane. Corpul de Control şi Curtea de Conturi verifică acum ce s-a întâmplat cu sumele fabuloase date de Ministerul Transporturilor pentru investiţii în spital.

Spitalul CF2 din Bucureşti este împărţit în două epoci. O aripă a unităţii sanitare a fost reabilitată la nivel european, iar alta este uitată în timp. Un medic face dezvăluiri uluitoare despre banii folosiţi în renovare.

Saloanele, holurile şi chiar blocul operator din clădirea nerenovată au rămas la nivelul anilor 80.

Spitalul a ajuns să arate atât de înfricoşător, încât a devenit şi decor de film de groază. Pe holul care face accesul spre saloane s-au filmat câteva scene din Ghost Rider 2.

Noi detalii despre polițistul pedofil din Drumul Taberei! Un tată a povestit ce a pățit fetița lui! „Atunci am realizat tragedia, s-a văzut totul pe filmări”

Pacienţii sunt cazaţi şi operaţi în condiţii care depăşesc orice imaginaţie. Reporterii Observator au cerut Ministerului Transporturilor explicaţii. La scurt timp s-a făcut şi curăţenie în spital.

Hackerii au atacat România în cel mai neașteptat mod posibil! S-au îmbogățit peste noapte cu monedele virtuale obținute la noi!

Sumele primite de Spitalul CF2 pentru investiţii sunt fabuloase. Potrivit Ministerului Transporturilor, numai în ultimii cinci ani au fost alocaţi peste un milion de lei, iar din fonduri europene au venit încă aproape cinci milioane şi jumătate de lei. Banii vin şi de la pacienţi.

Mai marii din Transporturi au bănuit nereguli în spital, astfel că în decembrie anul trecut ministrul a trimis Corpul de Control pentru verificări. Raportul încă nu este finalizat.

Veste cumplită pentru români! Se pregătește un val uriaș de scumpiri! Când vedem noile prețuri la raft... Ghidul pensionarului pentru 2018. Totul despre punctul de pensie și creșterea venitului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x