Antena Căutare

Filmul morţii suspecte a lui Dan Condrea! A fost sinucidere sau înscenare?

Ce s-a întâmplat însă din momentul în care a ieșit din complexul rezidențial în care locuia, până în clipa în care mașina lui a fost ridicată de la locul nenorocirii? Răspunsurile și ”desfășurătorul evenimentelor”!

Ce s-a întâmplat însă din momentul în care a ieșit din complexul rezidențial în care locuia, până în clipa în care mașina lui a fost ridicată de la locul nenorocirii? Răspunsurile și ”desfășurătorul evenimentelor”!

La ora 17,00. Dan Condrea ar fi plecat de acasă, din complexul de lux în care locuia. Destinaţia? Locuinţa fostei soţii din Buftea. Bărbatul ar fi fost foarte supărat şi nervos cu aproximativ două ore înainte de a-și pierde viața, spun martorii.

Dan Condrea a plecat cu o mașină pe care nu o folosea în mod obișnuit. O maşină care ar fi aparţinut tatălui său, una normală, nu bolidul de lux cu care circula de obicei.

La ora 18.23, camerele de supraveghere îl surprind pe bărbat în trafic, în zona Corbeanca. Maşina mergea încet în spatele unui alt autovehicul. Imaginile de pe camerele de supraveghere l-au surprins pe bărbat în timp ce se îndrepta spre casa fostei soţii, de unde trebuia s-o ia pe fiica sa de 10 ani. Sunt ultimele minute cu patronul Hexifarma în viață.

22 de minute mai târziu, un apel la 112, anunţa o tragedie. Iar un echipaj de ambulanță a ajuns la fața locului la ora 18,58.

Apelul a fost făcut la 18,58, atunci când a fost înregistrat la servicul de ambulanţă. S-a trimis un echipaj din zonă. Iar ce au găsit acolo a fost un adevărat carnagiu. Maşina în care se presupune că se afla patronul Hexi Pharma, a ieşit de pe drum şi s-a izbit de trei copaci. Autoturismul era extrem de avariat, făcut bucăţi. Impactul a fost deosebit de violent, iar motorul mașinii a fost proiectat la câțiva metri.

Leziuni incompatibile cu viața

Motorul era într-o parte, şasiul într-o parte, deci era totul distrus. De asemenea, șoferul, care avea răni foarte grave, se afla în afara mașinii distruse. Pacientul cu leziuni extrem de grave, era întins pe jos şi prezenta leziuni incompatibile cu viaţa.

Atât de îngrozitoarea erau imaginile de la fața locului încât polițiștii nu au putut băga mâna în foc că bărbatul decedat este patronul Hexifarma. Singurele indicii că ar fi vorba despre controversatul om de afaceri, ar fi nişte acte găsite la faţa locului.

Așa că ar fi fost chemată la fața locului, fosta soție care l-ar fi recunoscut. dupa haine. Doi martori susţin că şoferul se deplasa cu o viteză năucitoare. Polițiștii au pus sigiliu pe mașină, pe ce a mai rămas din ea și au început să curețe locul accidentului. Foarte repede.

Motorul este urcat pe platformă și transportat împreună cu rămășițele mașinii la sediul IPJ Ilfov. Anchetatorii mai spun că cel mai probabil Dan Condrea nu folosea centura de siguranţă, pentru că el a fost găsit lângă maşină.

Deocamdată, anchetatorii urmează să stabilească dacă a fost vorba de o sinucidere sau de o înscenare. Trupul bărbatului a fost ridicat de legiști și dus la INML.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea.

PRIMELE TEORII ALE CONSPIRAȚIEI după moartea patronului Hexi Pharma: „Este cusut cu ață albă acest deces. Era un martor-... Sorin Ene, campion naţional la drift despre accidentul lui Condrea: "Impactul a fost devastator. Partea stângă a ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x