Antena Căutare

Fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă a crescut! Ce detaliu neașteptat s-a descoperit despre băiat

În anul 2007, disparația Elodiei Ghinescu s-a transformat într-unul dintre cele mai mari mistere din România. Deși trupul femeii nu a fost găsit nici până în prezent, Cristian Cioacă a fost acuzat de omor și condamnat la închisoare. Recent s-a aflat ce s-a întâmplat cu Patrick, fiul celor doi.

Fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă a crescut! Ce detaliu neașteptat s-a descoperit despre băiat Galerie
Ce s-a aflat despre Patrick, fiul cuplului Elodia Ghinescu și Cristian Cioacă

Patrick avea câțiva ani atunci când s-a produs tragedia. Se presupune că tatăl său, Cristian Cioacă, a omorât-o pe Elodia Ghinescu (mama băiatului).

Ce s-a întâmplat cu Patrick, fiul Elodiei Ghinescu, după moartea acesteia

În mod inevitabil, cea mai misterioasă dispariție din istoria recentă a României a devenit un caz extrem de mediatizat, lucru ce l-a afectat inclusiv pe fiul celor doi, pe nume Patrick.

S-a aflat că băiatul Elodiei Ghinescu a fost crescut de sora lui Cristian Cioacă. În vârstă de 14 ani, adolescentul a ales să se distanțeze de tatăl său.

citește și: Cazul Elodia: Detaliu terifiant, dezvăluit de vecini! Ce se află în apartamentul femeii

Pentru cei care nu știu, Patrick a decis că ar vrea să ia calea sporturilor, motiv pentru care s-a apucat de baschet. Este membru al Federației Române de Baschet și poate spune că s-a bucurat de o educație ca la carte, așa cum a avut grijă sora lui Cioacă, Ana Maria Ene, și soțul acesteia.

Fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă a crescut! Ce detaliu neașteptat s-a descoperit despre băiat

Ce s-a aflat despre Patrick, fiul cuplului Elodia Ghinescu și Cristian Cioacă

Elodia Ghinescu, ținându-l pe Patrick în brațe, pe vremea când era bebeluș

Însă, o altă decizie importantă face referire la numele lui Patrick, băiatul alegând să își schimbe legal numele de familie, pentru a se dezminte de tot de tatăl lui, arată cei de la Spynews.

Despre cazul Elodia Ghinescu

Elodia Ghinescu a dispărut în mod misterios de acasă în august 2007 și cel care a anunțat dispariția a fost chiar soțul ei, Cristian Cioacă, care la vremea respectivă era polițist în Argeș. Totuși, acesta a semnalat dispariția Elodiei Ghinescu abia în luna septembrie, la solicitarea făcută de superioara lui.

citește și: Halucinant! Gheorghe Dincă și Cristian Cioacă, legătură neștiută! Ce secret a ieșit la iveală

Anchetatorii au descoperit în casa bărbatului și în mașina acestuia urme de sânge. Au fost luni întregi de căutări, dar fără rezultat, căci cadavrul Elodiei Ghinescu nu a fost descoperit nici până în ziua de astăzi.

Cum a fost pedepsit controlorul de tren care nu purta mască de protecție și spunea că virusul nu există: ”Salariul va fi... Fără mască, dar cu scuze. Cum s-au justificat bucureștenii prinși fără mască de protecție în spații aglomerate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x