Antena Căutare

Fosta soție a patronului Hexi Pharma face lumină! Motivele pentru care crede că Dan Condrea era agent secret

Fosta soţie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a făcut dezvăluiri despre trecutul patronului Hexi Pharma, care şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier petrecut duminică.

Fosta soţie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a făcut dezvăluiri despre trecutul patronului Hexi Pharma, care şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier petrecut duminică.

Laura Georgescu a declarat, joi, la Tribunalul Bucureşti, unde se judecă o cerere depusă de aceasta în ianuarie, pentru stabilirea programului de vizitare a copilului lor, care era în custodia lui Dan Condrea, că patronul Hexi Pharma a fost agent SIE şi că a fost filat de SRI.

“Dan Condrea a fost agent SIE. Ştiu pentru că l-am întrebat şi nu mi-a răspuns nimic, deşi el îmi răspundea mereu la întrebări. Dacă nu mi-a răspuns, înseamnă că era agent SIE. În tot anturajul nostru erau ofiţeri SIE şi SRI”, a spus Laura Georgescu.

Prezentă în platoul "Acces Direct", femeia a reconfirmat faptul că declarația potrivit căreia fostul său soț ar fi fost agent SIE este doar o supoziție, ce se bazează pe numeroasele indicii pe care soțul său i le-ar fi dat atunci când încă locuiau sub același acoperiș.

"Începuse să iasă foarte des din țară, se ascundea atunci când vorbea la telefon, îmi spunea să nu-i spun eu ce să facă, pentru că el este cineva. Atunci a intervenit divorțul, mi-a spus că nu mai sunt de nasul lui", a mai declarat prima soție a lui Dan Condrea.

Fosta soție a lui Dan Condrea face dezvăluiri! "Fiica mea a fost agresată de tatăl ei. De ani buni, n-am mai stat d... Copilul refuză să dea mâna cu profesoarele sale? Amendă de până la 5.000 de dolari, pe loc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x