Antena Căutare

Galerie foto! Aşa arată cea mai scumpă locuinţă din România. Vila din Munţii Buzăului a fost estimată la 2,5 milioane de euro

Deşi pare un preţ exorbitant pentru România, vila de lux din Măgura, judeţul Buzău, merită toţi banii, spun vânzătorii. Pe ce cer aceştia 2,5 milioane de euro?

Deşi pare un preţ exorbitant pentru România, vila de lux din Măgura, judeţul Buzău, merită toţi banii, spun vânzătorii. Pe ce cer aceştia 2,5 milioane de euro?

Pentru început, vila, denumită Nature Getaway a fost proiectată de renumitul arhitect american Jim Ruscitto, este construită din buşteni de pin, pietre din Alpii Francezi şi ardezie din Norvegia şi Brazilia.

De asemenea, imobilul se poate mândri cu o piscină interioară de 22 de metri, sauna, jacuzzi şi zonă de fitness. Proprietatea include 10 hectare de pajişte, două lacuri şi o livadă, dar şi o pădure de stejari, cireşi şi lămâi, de aproximativ 50 de hectare, potrivit informaţiilor de pe Imoteca.ro, compania care vinde imobilul, scrie Adevărul.ro.

Domeniul are patru clădiri – casa principală, cu o suprafaţă utilă de 1.200 de metri pătraţi, utilată şi mobilată, fermă, casa paznicilor şi garajul.

Casa principală este compusă din patru zone: zona de zi (livind, dining, bucătărie deschisă şi zona de recreere), camere pentru invitaţi cu acces direct spre grădină, dormitorul principal (dotat cu şemineu şi bibliotecă) şi zona de Spa.

SURSA FOTO: IMOTECA.RO

Vești bune! Românii scapă de mai multe taxe. Legea a primit aviz favorabil în Parlament... Tu, cel care stai îngrămădit în fiecare dimineaţă la metrou, iată ce trebuie să faci în situaţii dificile! Metrorex dă s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x