Antena Căutare

Ilinca Sava, singura elevă din Bistrița Năsăud care şi-a luat BAC-ul cu nota 10. Vrea să rămână în România cu orice preț!

Din cei 177 de elevi cu media 10 la Bacalaureat 2019, județul Bistrița Năsăud a avut unul. O elevă, mai exact, pe numele ei Ilinca Sava, absolventă la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” din Bisrița. Tânăra a reuşit să ia 10 la toate cele trei probe scrise ale examenului de Bac, vrea să intre la ASE și nu a luat în calcul vreo secundă să plece din țară.

Din cei 177 de elevi cu media 10 la Bacalaureat 2019, județul Bistrița Năsăud a avut unul. O elevă, mai exact, pe numele ei Ilinca Sava, absolventă la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” din Bisrița. Tânăra a reuşit să ia 10 la toate cele trei probe scrise ale examenului de Bac, vrea să intre la ASE și nu a luat în calcul vreo secundă să plece din țară.

Ilinca Sava, cea care a obținut singura medie de 10 din județ la Bacalaureat, înainte de contestaţii, a acceptat să povestească pentru Bistriţeanul.ro despre examenul naţional pe care l-a absolvit cu brio.

„Probele de la examenul de BAC au avut un grad de dificultate mediu pentru mine personal. Dar au necesitat seriozitate şi constanță în pregătire“, a povestit Ilinca pentru publicația citată.

Ilinca Sava, singura elevă din Bistrița Năsăud care şi-a luat BAC-ul cu nota 10. Vrea să rămână în România cu orice preț!

Foto: Facebook/Ilinca Sava

Care a fost secretul tinerei de 10? „Secretul este să înveţi constant, nu să laşi totul pe ultima sută de metri. Şi să ai un program bine organizat. Am luat şi meditaţii, în clasa a XII-a şi m-au ajutat foarte mult deoarece am reuşit sa acopăr astfel lipsurile din pregătire… Nu a fost vorba despre meditaţii la Cluj, ci cu profesori din Bistriţa…“, a mai spus Ilinca Sava.

Ce planuri are Ilinca? Să devină studentă la Facultatea de Studii Economice şi Gestiunea Afacerilor, la Informatică – Economică: „Mi se pare o opţiune de viitor şi sunt interesată în special de informatică!"

Toate pensiile vor fi recalculate. Legea pensiilor a fost promulgată, iar Ministrul Muncii anunță că a început procedura... Rezultate BAC 2019. Un elev din trei a picat Bacalaureatul. Sunt cele mai slabe rezultate din ultimii cinci ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x