Antena Căutare

Imagini de la Odesa, după atacatul care a avut loc la 150 m de Zelenski. Președintele s-a aflat la câteva secunde de moarte

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, s-a aflat în pericol în timpul vizitei de la Odesa. La doar 150 metri de el au căzut drone kamikaze.

colaj de imagini cu volodimir zelenski si o cladire cazuta Galerie
Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, s-a aflat în pericol în timpul vizitei de la Odesa. La doar 150 metri de el au căzut drone kamikaze. | Profimediaimages.ro

Imaginile de la Odesa sunt cutremurătoare. Clădiri căzute, mormane de jucării de pluș care sunt încercuite de lumânări creează un peisaj greu de privit.

Citește și: Mesaje clasice de 8 Martie. Felicitări și urări pentru toate femeile de ziua lor

Imagini de la Odesa, după atacatul care a avut loc la 150 m de Zelenski. Președintele s-a aflat la câteva secunde de moarte

Volodimir Zelenski a avut o întâlnire la Odesa cu premierul Greciei. Spre finalul întâlnirii au început să sune sirenele, care anunțau un atac.

La nici 200 de metri distanță de cele două delegații au căzut dronele kamikaze lansate de Rusia, care e în război cu Ucraina din februarie 2022.

”Chiar la final, am auzit sunetul sirenelor şi al exploziilor care erau foarte aproape de noi”, a povestit Mitsotakis, prim ministrul grec.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rusia a lansat un atac la Odesa când preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski avea o întâlnire

Rusia a lansat un atac la Odesa în timpul vizitei pe care preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski şi oaspetele său, premierul grec Kyriakos Mitsotakis, o făceau, miercuri, în oraşul din sudul Ucrainei.

O rachetă a aterizat la 150 de metri de cele două delegaţii, potrivit publicaţiei greceşti Protothema. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către prim-ministrul Greciei în timpul unei conferinţe de presă comune cu Volodimir Zelenski.

"Chiar la sfârşitul (vizitei), am auzit sunetul sirenelor antiaeriene şi explozii foarte aproape de noi. Nu am avut timp să ne adăpostim", a declarat Mitsotakis după bombardament, descriind incidentul drept "o experienţă impresionantă".

Citește și: Felicitări de 8 Martie pentru femeile din viața ta. Cele mai frumoase imagini de primavară pentru Ziua Femeii

Atacul rusesc a provocat morţi şi răniţi, potrivit preşedintelui ucrainean, dar nimeni dintre oficialii delegaţiilor ucraineană şi elenă nu a avut de suferit, scrie Le Monde.

"Am văzut acest atac astăzi. Puteţi vedea cu cine avem de-a face, nu le pasă unde lovesc. Ştiu că au fost victime astăzi, nu cunosc încă toate detaliile, dar ştiu că există morţi şi răniţi", a declarat Zelenski într-o conferinţă de presă comună cu premierul grec.

În momentul atacului, preşedintele Zelenski se afla împreună cu premierul grec în portul Odesa.

"Preşedintele Zelenski şi personalul său ne-au arătat şi explicat importanţa portului şi ce se face pentru a restabili şi consolida ruta maritimă ucraineană şi daunele care au fost provocate în timpul atacurilor. Chiar la final, am auzit sunetul sirenelor şi al exploziilor care erau foarte aproape de noi”, a povestit Mitsotakis.

Citește și: Ce a putut să pătească o femeie după o operație estetică în Turcia. A povestit chinul greu de imaginat

Ce a putut să pătească o femeie după o operație estetică în Turcia. A povestit chinul greu de imaginat... Felicitări de 8 Martie pentru femeile din viața ta. Cele mai frumoase imagini de primavară pentru Ziua Femeii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x