Antena Căutare

Imagini SFÂŞIETOARE, în Constanţa. Cu lacrimi în ochi, oamenii îi primesc pe inspectorii DSV în gospodării

În timp ce autorităţile bâjbâie şi nu reuşesc să ia o decizie în ceea ce priveşte despăgubirile, pesta africană continuă să golească gospodăriile oamenilor. În judeţul Constanţa, la Saraiu, toţi porcii au fost sacrificaţi; într-o singură dimineaţă, aproape o sută de capete.

În timp ce autorităţile bâjbâie şi nu reuşesc să ia o decizie în ceea ce priveşte despăgubirile, pesta africană continuă să golească gospodăriile oamenilor. În judeţul Constanţa, la Saraiu, toţi porcii au fost sacrificaţi; într-o singură dimineaţă, aproape o sută de capete.

Oamenii sunt disperaţi, pentru că nu vor mai avea ce să taie de Crăciun. Singurul lucru care le-ar mai putea atenua supărarea ar fi ajutorul promis de stat.

Când au auzit că pesta africană a apărut în judeţul Constanţa, sătenii care creşteau mai multe animale au tăiat o parte din ele. Oamenii sunt disperaţi pentru că au pierdut bani dar nu mai au nici carnea pentru iarnă asigurată.

"I-am îngropat. Le-am făcut o groapă mare, i-am îngropat, pe urmă am pus celofan, am pus pamant şi i-am îngropat. Că mie tot ce mi-a murit în viaţă eu numai am îngropat."

Accident teribil produs în urmă cu puțin timp! Două TIR-uri s-au ciocnit frontal! Traficul este complet blocat!... Veşti proaste pentru studenţi! Totul a ieşit la iveală acum, cu puţin timp înainte de începerea noului an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x