Antena Căutare

Inca trei cazuri Lyme, boala provocata de muscatura de capusa

Spitalul de Boli Infectioase din Brasov a confirmat boala Lyme, transmisa prin muscatura de capusa, la inca trei pacienti, intre care un copil.

De la inceputul lunii mai, sapte persoane au fost internate la Brasov cu suspiciune privind boala Lyme, a declarat purtatorul de cuvant al Directiei de Sanatate Publica Brasov, medicul Magda Baboi.

"In toate cele sapte cazuri a fost stabilit diagnosticul clinic de boala Lyme, iar pentru trei dintre cei sapte pacienti analizele de laborator au confirmat diagnosticul. In celelalte cazuri analizele sunt in lucru" a declarat managerul Spitalului de Boli Infectioase Brasov, medicul Felicia Constandis.

Aceasta a precizat ca doi dintre cei sapte pacienti sunt copii, iar pentru unul dintre acestia analizele au confirmat boala Lyme, pentru cel de-al doilea fiind asteptate rezultatele.

Unul dintre cei sapte pacienti a fost deja externat, iar ceilalti sase, care se afla in spital, se simt "foarte bine", evolutia starii lor de sanatate fiind favorabila, a precizat managerul Spitalului de Boli Infectioase Brasov.

Constanta: Doi muncitori, sub un mal de pamant. Unul a murit... Cod Galben de inundatii, pe mai multe rauri. Vezi zonele vizate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x